Kérlek, írjatok véleményt! Most vajon kinek higgyek?
Figyelt kérdés
Tegnap leadtam a szakdolgozatomat, amit több hónapig írtam, és eléggé sokat dolgoztam rajta. Nagyon örülök, hogy kezembe vehettem. Amikor hazaértem, mutattam anyának is a szép bőrkötéses dolit, erre ezt kapom: Azért nem volt ez olyan nagy dolog, amiért ennyire elégedettnek kéne lenned magaddal!! Párom és a szülei viszont nagyon megdicsértek, és gratuláltak. Kinek van igaza, kinek higgyek???2013. ápr. 20. 19:42
21/21 anonim válasza:
kinek higgy?
a tanárnak, hogy mire értékeli
anyukádnak még lehet igaza is. Tudom, hogy a többség nem ért egyet vele. És szerintem is durva aláásása az önbizalmadnak.
Igenis nagy dolog, én is most csinálom a harmadikat (munka mellett).
De még igaza is lehet az anyának, és akkor furcsa lenne, ha hőbörögnénk, hogy milyen anya az ilyen, aki =megmondja az igazat. ??!!!
Lehet olyan is, hogy anyuka tudja, hogy kicsi fia/lánya elöl-hátul ki van szolgálva, eljár bulizni, nem kell dolgoznia, és néhány hét/hónap alatt összedobja.
Ekkor lehet anyának igaza, hogy messze nem volt olyan megfeszítő megírni, mint amilyen büszke magára a kérdező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!