Segítséget kérnék, már nem tudom mit tegyek, és mit higgyek, segít valaki?
Ő csak a férfibüszkeség miatt mondta, hogy menjél, ezt nem kell szószerint venni.
Egy alapos, őszinte, javító célzatú mély elbeszélgetést ajánlanék Nektek.
A telefonos marhaságot felejtsd el. Normális kapcsolatban az emberek kibírnak 8-10 órát a másik nélkül. Majd ha hazamegy, beszélsz vele, napközben ne zaklasd. Én is utálom, ha munka közben hívogatnak. Más kérdés, ha van valami fontos dolog, ami miatt fel kell hívni. De az meg nem olyan gyakorisággal fordul elő, hogy lerázzon. Elvárni sem kell, hogy hívogasson nap közben.
A másik, amit írtál, jóval súlyosabb gond. Igazság szerint ha nekem valaki azt mondtaná, hogy elhagy, segítenék neki csomagolni. Nem azért, mert nem szeretem, hanem azért, mert ő az, aki nem szeret. Ha ilyet mond, akkor menjen. (Ez esetben sajnos te mondtál ilyet.)
Én meghallgatnám a másik felet is, mert abból, amit írtál, sajnos az jön le, hogy te vagy a hunyó.
Ez jellemző, a férfiak sosem értenek meg semmit!
Próbáljátok valahogyan rendezni a kapcsolatotokat pl.:menjetek el együtt sétálni, amíg valaki vigyáz a 2 kicsire!
Hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!