Kérlek, írjatok véleményt! Most vajon kinek higgyek?
Jó nagy bunkó anyukád, igazi proli.
Miért ne éreznél büszkeséget, mikor jogos! Miért kell megfosztani valakit ettöl, es pont az anyukád?
Nagyon buta lehet.
Igenis érzed át a büszkeséget es szállj el nyugodtan magadtól, mert befejeztél egy szakaszt az életedben, sikeresen, ünnepeld meg!
Gratulálok!
Nem tudom milyen szak, tény, hogy valahol könnyebb összehozni, valahol vért kell izzadni vele, de szerintem nem is ez a lényeg. Az a lényeg, hogy megdolgoztál érte, hogy ez valaminek a lezárása, aminek a gyümölcsét végre a kezedbe vehetted. Érthető, hogy örülsz neki, ki az aki nem örülne. :)
Viszont elszállni tényleg nem kell, még csak most jön majd a "kemény dió". :) Mindenesetre gratulálok! Sajnálom, hogy ilyen anyukád van és nem tud egy órácskát sem veled örülni.
Anyukád megjegyzése nem volt szép.
De egy szakdolgozat CSAK akkor ér igazán valamit, ha sikeresen meg is tudod védeni!
Mi az hogy "ne szállj el magadtól? "
Milyen bunkovics kifejezés, mégis , hogyan tudna elszállni magától egy sikeres szakdolgozat utan? Szerintem aki ilyet mond, irigyli mástól az örömöt, es beárnyékolná valamivel...
Utolsó; nyilván az olyan is... Ahol egy hét alatt meg lehet írni, annak az én szememben sok értéke nincs. Nem hogy még négyes...lol
Kérdező: anyukád nyilván féltékeny, egyáltalán nincs igaza, ne hagyd, hogy lehúzzon, örülj az eredményednek!
jóérzésű anya nem mond ilyet a gyerekének. legyen szó egy röpdogáról vagy akár szakdogáról.
engem anyum még a kisebb eredményekért is megdicsért, mert volt fogalma a gyereknevelésről, és tudta, h mivel lehet ösztönözni egy embert.
ugyanígy letolt, ha valamit elrontottam.
anyukád irigy rád, ahelyett, h büszke lenne. ne törődj vele, még csak azt sem érdemli meg, h bánkódj az oda nem illő beszólása miatt.
ez igenis egy eredmény, és teljesen normális, h örülsz neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!