Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Kérlek, írjatok véleményt!...

Kérlek, írjatok véleményt! Most vajon kinek higgyek?

Figyelt kérdés
Tegnap leadtam a szakdolgozatomat, amit több hónapig írtam, és eléggé sokat dolgoztam rajta. Nagyon örülök, hogy kezembe vehettem. Amikor hazaértem, mutattam anyának is a szép bőrkötéses dolit, erre ezt kapom: Azért nem volt ez olyan nagy dolog, amiért ennyire elégedettnek kéne lenned magaddal!! Párom és a szülei viszont nagyon megdicsértek, és gratuláltak. Kinek van igaza, kinek higgyek???
2013. ápr. 20. 19:42
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
55%

Jó nagy bunkó anyukád, igazi proli.

Miért ne éreznél büszkeséget, mikor jogos! Miért kell megfosztani valakit ettöl, es pont az anyukád?

Nagyon buta lehet.

Igenis érzed át a büszkeséget es szállj el nyugodtan magadtól, mert befejeztél egy szakaszt az életedben, sikeresen, ünnepeld meg!

Gratulálok!

2013. ápr. 20. 20:04
 12/21 anonim ***** válasza:
6%

Nem tudom milyen szak, tény, hogy valahol könnyebb összehozni, valahol vért kell izzadni vele, de szerintem nem is ez a lényeg. Az a lényeg, hogy megdolgoztál érte, hogy ez valaminek a lezárása, aminek a gyümölcsét végre a kezedbe vehetted. Érthető, hogy örülsz neki, ki az aki nem örülne. :)

Viszont elszállni tényleg nem kell, még csak most jön majd a "kemény dió". :) Mindenesetre gratulálok! Sajnálom, hogy ilyen anyukád van és nem tud egy órácskát sem veled örülni.

2013. ápr. 20. 20:11
 13/21 anonim ***** válasza:
34%
(csak zárójelben: tapírság lebunkózni ezért az anyját valakinek)
2013. ápr. 20. 20:14
 14/21 anonim ***** válasza:

Anyukád megjegyzése nem volt szép.

De egy szakdolgozat CSAK akkor ér igazán valamit, ha sikeresen meg is tudod védeni!

2013. ápr. 20. 20:59
 15/21 anonim ***** válasza:
68%

Mi az hogy "ne szállj el magadtól? "

Milyen bunkovics kifejezés, mégis , hogyan tudna elszállni magától egy sikeres szakdolgozat utan? Szerintem aki ilyet mond, irigyli mástól az örömöt, es beárnyékolná valamivel...

2013. ápr. 20. 21:26
 16/21 anonim ***** válasza:
66%
Miért nem lehet felhötlenül örülni valaminek, minek kell beárnyékolni az örömöt?
2013. ápr. 20. 21:29
 17/21 anonim ***** válasza:
Mi az, hogy kinek van igaza, kinek higgy? Anyád szerint nem nagy szám, a párod szülei szerint az. Ez nem eldöntendő kérdés.
2013. ápr. 20. 22:08
 18/21 anonim ***** válasza:
5%
Lehetsz büszke magadra,de azért nem árt megvárni a védés eredményét is:) Ha átmész a vizsgán,na az lesz az igazi dicsőség! Nem piszkálásból,mert én is 1 éve dobtam össze egy 4es szakdogát tavaly 1 hét alatt...
2013. ápr. 20. 22:18
 19/21 anonim ***** válasza:

Utolsó; nyilván az olyan is... Ahol egy hét alatt meg lehet írni, annak az én szememben sok értéke nincs. Nem hogy még négyes...lol

Kérdező: anyukád nyilván féltékeny, egyáltalán nincs igaza, ne hagyd, hogy lehúzzon, örülj az eredményednek!

2013. ápr. 21. 07:09
 20/21 anonim ***** válasza:

jóérzésű anya nem mond ilyet a gyerekének. legyen szó egy röpdogáról vagy akár szakdogáról.

engem anyum még a kisebb eredményekért is megdicsért, mert volt fogalma a gyereknevelésről, és tudta, h mivel lehet ösztönözni egy embert.

ugyanígy letolt, ha valamit elrontottam.

anyukád irigy rád, ahelyett, h büszke lenne. ne törődj vele, még csak azt sem érdemli meg, h bánkódj az oda nem illő beszólása miatt.

ez igenis egy eredmény, és teljesen normális, h örülsz neki.

2013. ápr. 21. 10:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!