Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Ha berakjuk a nagyit öregek...

Ha berakjuk a nagyit öregek otthonába, a nyugdíját megkapjuk?

Figyelt kérdés

Nagyika egyre elviselhetetlenebb, lásd, telesz.r mindent, ha épp menni kell, beleköp a kajába, éssatöbbi, csak hogy a gyengébbeket említsem.

Kicsit..hogy is mondjam, elmentek otthonról neki..

Plusz mindennapos gondozásra szorul,mert le van bénulva, amit általában édesanyám csinál meg, mert én nem sokat vagyok otthon (párommal lakom). De anyukám is fáradtan ér haza, és már kimerülőben vannak az energiái sajnos.

Az öregek otthonán gondolkoztam, de nem is tudom, hogy hogy megy ez. Ugye, kell valamennyi összeget havonta befizetni oda, lehet látogatni, meg minden? És a nyugdíj az ilyenkor hozzánk kerül, vagy mind az öregek otthonába? Mert ha mind az otthonba, akkor inkább nem adjuk be(nem kis összegről van szó.)

2013. ápr. 18. 17:04
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
32%
Persze a saját családja nem gondozza akkor majd vad idegenek ingyen fogják gondozni.
2013. ápr. 18. 20:37
 32/33 anonim ***** válasza:
49%

azon kaptam fel a vizet, amit kérdező írt.

van egy élete, azt akarja élni, más se örüllne, ha nem csinálhatná azt, amit akar...

igen, van egy élete, de kötelezettségei is vannak.

amikor az embernek a gyereke kicsi, akkor azt tartja el, amikor az öregei betegek, akkor azokat ápolja.

Nem kívánságműsor.

És a 150.000,- szép pénz, sokan annyit nem is keresünk.

Miért nem tudtok ápolót felfogadni, vagy anyukád menjen ápolásira.

Bár, amennyire nem tudtok bánni, és türelmes lenni a demens nagyanyátokkal, inkább ne mégse !

Érdeklődjetek az önkormányzat népjóléti / szociális osztáláyán, hogy milyen esélyek vannak öregek otthonába bekerülni.

Gondolom, államiba éveket kell várni, provátba hamarabb bekerülhetsz 10 Millió beugróért, meg a nyugdíj 80 %-át elveszik, akár marad neki gyógyszerrem akér nem, nem Róbert bácsik ... (aki ingyen ad)

2013. ápr. 19. 18:41
 33/33 anonim válasza:
Talán azért kakil be, mert le van bénulva és nem tudja visszatartani, erre nem gondoltál??? Még jó, hogy nagyid nem volt fáradt, mikor anyudat nevelte és nem adta be egy intézetbe, ugye? A pénze meg persze jó, mi? Egyszer te megöregszel, hasonlóan kedves unokát kívánok neked!
2013. ápr. 21. 18:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!