A szüleim eladták a lakásukat és az öcsém vett fel hitelt, hogy családi házat tudjanak venni, így a ház az ő nevére került. Én ezek után mit fogok örökölni?
10:45-nek, sajna az a családi ház a szüleim összes vagyona, tehát akkor nekem semmi sem jár majd, de még a gyerekeimnek se.
A következő hozzászólóknak írnám, az én testvéremet a szüleim tartották el sok barátnőstől 30 éves koráig ( akkor még apám megkereste a netto félmilliót havonta nem tévedés)Elkezdett egy fizetős egyetemet, ami félévente volt félmillió, 3-ban abbahagyta, mikor pedig munkát talált, és apám már csak a hivatalos nyugdíját kapta megnősült. Elvett egy nőt, akinek a háza a legnagyobb azon a környéken, ami a város "rózsadombjának" minősül. A város régen a 2. legnagyobb volt Magyarországon.Mos már csak a 3.
Sajna elég ismert a neve errefelé, ahhoz, hogy bővebben írhassak erről, pedig nagyon bánt. Tudom, hogy ez itt nem fórum, de annyira jólesik kiírni magamból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!