Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Van itt olyan szülő aki...

Van itt olyan szülő aki valahogy rájött, hogy a "kislánya" egy cafka?

Figyelt kérdés
Mit csináltatok? Hogy kezeltétek a helyzetet? Elbeszélgettetek vele? Előre jelzem, se nem szülő nem vagyok, se nem cafka. :) csak érdekelne, mert már gondolkodtam, hogy ezeknek a lányoknak van, hogy rendes szülei vannak, csak ő kanászosodott el.
2013. márc. 24. 11:00
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Hát, én amiket láttam eddig... többnyire az ilyen "cafkákkal" nem törődnek a szüleik, vagy mert nem akarnak, vagy mert nem tudnak a munka miatt. Változó. De láttam olyat is, hogy a csaj anyja is olyasmi volt... közösen mentek buliba, aztán anyuka reggel hazatámolygott alig kijózanodva:D A csaj azt hiszem 17 körül van, vagy 16, nemtudom, anyukája 30-32 lehet max.
2013. márc. 24. 19:50
 12/14 A kérdező kommentje:
Nade most tényleg nem akarom, hogy amit most írni akarok az legyen, hogy "honnan tudom, hiszen nincs gyermekem" de túl álltalános duma ez a " dolgoztam, nem tudtam eleget figyelni a gyermekere" szöveg, amit nem csak ilyen esetben lök elő a szülő. Akkor ne is csodálkozzunk miért hiszik a szülők, hogy a suli, a tanár dolga a nevelés. Hát valamilyen szinten igen, de azért a legtöbbet mégiscsak a sulin kívül tölti az időt a gyerek, és ehhez nincs köze egy tanárnak, főleg úgy, hogy abba is bele kell gondolni, hogy egy tanárnak sokszor 200 diákja is van egy évben Ugye nem gondolják, hogy a suli el tudja látni a tanítás mellett még a szülő dolgát is? Ezekben kéne gondolkodni szeirntem némely "szülőnek" ja, én voltam tanár, csak azért írom, hogy tudom miről beszélek.
2013. márc. 24. 20:00
 13/14 anonim ***** válasza:
Nem is csodálkozok rajta hogy a lányod cafka ha felnőtt létedre totál döntésképtelen vagy. Te nem vagy az véletlenül?
2013. ápr. 3. 16:28
 14/14 anonim ***** válasza:
Bocs ez öngól volt most olvastam el a kérdés többi részét.
2013. ápr. 3. 16:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!