Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Van itt olyan szülő aki...

Van itt olyan szülő aki valahogy rájött, hogy a "kislánya" egy cafka?

Figyelt kérdés
Mit csináltatok? Hogy kezeltétek a helyzetet? Elbeszélgettetek vele? Előre jelzem, se nem szülő nem vagyok, se nem cafka. :) csak érdekelne, mert már gondolkodtam, hogy ezeknek a lányoknak van, hogy rendes szülei vannak, csak ő kanászosodott el.
2013. márc. 24. 11:00
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
51%
Óóóóóóóóóóóó..... nekem is lányom van, 9 éves, nem jöttem rá. Azt gondolom, nem is fogok. Nem azért , mert ügyesen fogja titkolni, hanem mert nem lesz az. Kérdezni akartam, h melyik oldalon állsz, gyerek v szülő, rájöttél-e és azért kérdezed stb., de már látom, h sem egyik, sem másik. Mindjárt belinkelem, h én régebben mit kérdeztem, nem pont uez a kérdés, csak annyiban, hogy egy gyerek anyjaként engem is folyamatosan foglalkoztat a kérdés, hogy más szülő h figyel oda a gyerekére. Tehát ennyiben ugyanazt a kérdést érintjük.
2013. márc. 24. 11:07
 2/14 anonim ***** válasza:
2013. márc. 24. 11:08
 3/14 anonim ***** válasza:

Előző kettő vagyok: éééééééééééééééés....

a mi iskolánkban a felsős lányok állítólag a wc-ben sz o p ják a fiúkat.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2013. márc. 24. 11:09
 4/14 A kérdező kommentje:
persze. de most ha mondjuk egy szülő nem beszélget a gyerekével, max az öltözködésén, de még azon sem feltétlen jön le, hogy a lánya esetleg falja a férfiakat. Ez amúgy genetika, is lehet, és ha sűrűn kívánja a szexet, akkor lehet bajos egy szülőnek de nem irigylem az ilyen szülőket, hogy mire úgymond eladósorba kerülne a lánya, addigra, már átment rajta mindenki kivéve a déli expres :)
2013. márc. 24. 11:10
 5/14 anonim ***** válasza:
Egyébként hány éves lányra gondolsz? Felnőtt korúra,aki már tulajdonképpen azt tesz az életével, amit ő lát jónak, nem a szülei? Az előző válaszhoz: a mondat elején az szerepel, hogy "ha nem beszélget vele..." Miért nem? Persze ez is csak abban az esetben kérdés, ha még kiskorú, nevelhető gyerekről beszélünk.
2013. márc. 24. 11:32
 6/14 A kérdező kommentje:
A nem beszéget vele dolgot úgy értem, hogy "mert dolgozik, mert haragban vannak, stb" egyébként nyílván nagyobbat üt, ha még kiskorú isk szóval ezek a 16 éves lányok főképpen, persze, ha elmúlt 18 az sem megnyugtató egy szülőnek, mert azért nem mindegy na. Nekem tutira nem lenne, ha kiderülne, hogy rövid távon mennyi férfit váltogat a lányom, és most ne az elválásokra gondoljatok, persze, annak sincs értelme, hogy egyikből átugrani a másikrba időt nem hagyva magának hogy letisztuljanak az érzések, bár ez már másik téma.
2013. márc. 24. 11:36
 7/14 anonim ***** válasza:
Azért az sem mindegy, hogy milyen kicsi az a lány, és hogy "mennyire" cafka. Vannak szülők akik már azért leku.rvázzák a saját gyereküket, mert 17 évesen 2 év után le mer feküdni a szerelmével.
2013. márc. 24. 12:58
 8/14 A kérdező kommentje:
hetes ez nagyon saját tapasztalatnak tűnik. :D hát figyi nem hiszem, hogy azaz egy év számítana valamit is, én felnőttként sem lennék kiváncsi, hogy a lány, akit neveltem mikor fekszik le valakivel, főleg nem, ha még kiskorú is.
2013. márc. 24. 13:07
 9/14 anonim ***** válasza:
Hát ezt az utolsó hozzászólást nem értem. Nem lennél kíváncsi, mikor fexik le vkivel, főleg ha kiskorú. Én a kiskorú lányomnak a szexére kíváncsibb lennék, mint a nagykorúéra. Vagy...? Se a kiskorú, se a nagykorúnál nem óra-perc pontossággal stb., de ezt tényleg nem értem. Szerinted az esetleges kiskorú lányod inkább csinálja bármikor,mint a nagykorú vagy mi...? Nem a kiskorút kell inkább figyelemmel kísérni?
2013. márc. 24. 15:38
 10/14 A kérdező kommentje:
Ez nagy baromság, gondolhatod, ha nem lennék a nagykorúra kíváncsi, akkor a kicsire igen? csak lehet már túlfogalmaztam. Még a száz éves lányomra sem fogok kíváncsi lenni, sőt, remélem nem leszek rosszul, ha megtudom, hogy gyereket várnak a férjével, mert akkor az azt jelenti, hogy..... :P szal vágjátok. Inkább legyen fiam.
2013. márc. 24. 16:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!