Rokon vagy ismerős akinek elsőre minden összejött?
Nem szerencse volt nekem voltak a legjobb jegyeim a fosulin a jelenkezok kozul es az en zaro munkam volt az ami a munkahelyhez kellett.
ez nem szerencse ez attol volt hogy kemenyen dolgoztam rajta egy evig irtam.A munkahely latta honnan jottem hogy mekkora szorgalommal haladtam elore a nagy semmibol ez tetszett nekik.Es lattak rajtam a a viselkedesembol hogy nem adom fel soha es szorgalmas vagyok ez sem szerencse.
ahol en elek csak onkoltseges fosuli van evi 2000eu a tandij de tanulni erdemes.
Mindket fosulit gyerekek(4 gyerek )es munka mellett vegeztem.
Semmi es senki nem tartott vissza meg az sem hogy evekig hasznalt ruhakban jart az egesz csalad.
Nyilván vannak olyanok, akiknek szerencse miatt sikerül minden, de van, amibe te nem látsz bele.
Kívűlről lehet rólam is azt hiszik, én vagyok a barátnőim közül az egyetlen, aki elért valamit egyetemmel, jó munkahelyem van, jól keresek, szereteim is.
Én vagyok az egyetlen aki férjhezment( és egyáltalán, akinek jólműködő kapcsolata van), a férjem amolyan álompasi, jól néz ki, kedves, odadó, hűséges, okos, gazdag, imád engem.
DE! Azt csak én tudom, hogy mennyit kínlódtam, emnnyit tanultam, hányszor adtam volna fel, de nem tettem, hány állásinterjún voltam sikertelenül, hányszor könyörögtem, hogy hívjanak fel, kapjam meg az állást, stb. Csak én tudom, hogy mennyit szenvedtem az előző kapcsolatomban és hogy milyen nehéz volt kimásznom belőle és új életet kezdnei. Így rám is mondhatják, hogy minden sikerült, igen, de tettem érte. Nem hagytam abba az egyetemet, bármilyen nehéz volt, nem adtam fel az álláskeresést a 100.ik sikertelen interjú után is, és nem ragadtam le sírni a nem működő kapcsolatomban, hanem, akármilyen nehéz is volt, továbbléptem.
En :) Ket ev alatt eljutottam a mekis diakmunkatol addig, hogy a nullabol epitettem a facebook es net segitsegevel gyakorlatilag ingyen egy sikeres vallalkozast, havi 200ezret hoz kb, iroda es munkaido nelkul. Ezen kivul mivel nagyon jo a nyelverzekem sima angol kozepfokkal egy ugyvezeto igazgato szemelyes tolmacsa vagyok havi 100ezerert, fix munkaido nelkul.
Diplomam masfel ev mulva lesz. :) Lakast bonuszkent fogok kapni a munkahelyemtol par even belul. Masfel eve van baratom, tavasztol nala lakom.
Nem tudom hogy csinaltam, de sikerult...
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!