Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Bérmálkozó leszek és nem...

Bérmálkozó leszek és nem tudom hogy hívjam meg az ismerőseimet (akik nagyon kedvesek) bérmaszülőnek?! SÜRGŐS!

Figyelt kérdés
Minden ötletre kíváncsi vagyok,saját tapasztalat is jöhet.

2013. febr. 27. 20:24
 1/6 anonim ***** válasza:

felhívod őket, és megmondod

ilyen egyszerű, ezt nem kell túlbonyolítani

2013. febr. 27. 20:28
 2/6 anonim ***** válasza:

Szia xy!

Lesz a bérmálásom, és szeretném, ha Te lennél a bérmaszülőm!.

Ennyi, valószínűleg örülni fog az illető a felkérésnek, úgyhogy nem kell ezt túlragozni.

2013. febr. 27. 20:31
 3/6 A kérdező kommentje:
elmegyek hozzájuk anyával szóval majd élőben hívom meg , csak izgulok...:/
2013. febr. 27. 20:34
 4/6 anonim válasza:
Szerintem nyugodj meg en nem reg konfirmaltam es meg kellet mindekit hivnom a rokonsagbol.En is nagyon ideges voltam de amit belekezdesz atmegy rajtad es meg fogsz nyugodni hidd el vedd ugy hogy ,nem nagy ugy´ az nekem segiteni szok. :)
2013. febr. 27. 20:47
 5/6 anonim ***** válasza:

Én is izgultam anno.

Mi elmentünk hozzájuk vendégségbe, és ott megkérdeztem, hogy lenn-e a bérmaanyám. Elfogadta, örült neki. :))

Én például nagyon örülnék, ha egyszer valaki felkérne rá, ez azt jelenti, hogy bízik bennem.

2013. febr. 27. 21:06
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!! :) remélem nem leszek túl ideges :)
2013. márc. 2. 14:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!