Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Baj, hogy ennyire szeretem a...

Baj, hogy ennyire szeretem a fiam? (22 éves apa)

Figyelt kérdés
Fiatalon házasodtam össze a feleségemmel 2 éve, de nagyon szeretjük egymást. Még mindketten főiskolások vagyunk, de a párom halasztott 1 évet mert fél éve megszületett az első gyerekünk. Egy kisfiú lett aminek nagyon örülök. Egyszerűen rajongok a fiamért:) Nagyon büszke vagyok, de ami a legfurább, hogy arra vagyok büszke:hogy az én vérem hogy az elsőszülött. Amikor ránézek és kezembe veszem cdak büszke vagyok. Apámmal nem vol túl jó a viszonyom soha. Nem tudtam az ő elvárásainak megfelelni. Azzal se elégedett, hogy egyetem mellett dolgozok h eltartsam a családom. Mivel én is első gyermeke vagyok apámnak ezért nem akarom elkövetni azokat a hibákat, amiket apám elkövetett velem.
2013. márc. 2. 00:39
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Igen, baj.
2013. márc. 3. 15:03
 12/17 anonim ***** válasza:
Abszolút semmi gond kérdező, jó apa vagy.
2013. márc. 3. 16:36
 13/17 Évi59 ***** válasza:
Egyáltalán nem baj! Én boldog lennék, ha ilyen fiam lenne - 22 évesen, aki így helyt áll az életben: gondoskodik a családjáról, tanul, büszke a fiára, imádja őt!!! Arra majd vigyázzatok, hogy a túlzottan kimutatott szeretet, rajongás, nehogy majd a jóval későbbiek során ahhoz vezessen, mint nálunk, hogy a két gyerekünk (18 és 24 évesek most) teljesen kihasznál bennünket, maximálisan visszaél a túlzottan kimutatott szeretetünkkel. Vagyis állítsatok majd fel kemény szabályokat, ez bőven belefér a szeretet légkörébe. Én erre későn jöttem rá sajnos. Nem szabad, hogy a gyerek az orránál fogva vezesse a szülőt. Különben a rajongás belefér.
2013. márc. 3. 18:00
 14/17 anonim ***** válasza:

:) Végre egy olyan kérdés, mely nem szülő-gyerek közti utálatról szól :)

Én is rajongásig szeretem a kislányaim, minden percem velük töltöm, folyton csak puszilgatnám őket, persze nem szeretik, nem tudok könnyes szem nélkül beszélni róluk, mindenhova (még kocsmába is :) viszem őket magammal, 6 és 2 évesek.

Talán én sem akarom elkövetni a szüleim hibáit...

2013. ápr. 4. 10:07
 15/17 anonim ***** válasza:
A kiskutyát is szeretjük, pedig nem a mi vérünk:)
2013. ápr. 4. 10:42
 16/17 anonim ***** válasza:
Nem gáz, ameddig nem csak arra vagy büszke, hogy fiú, meg elsőszülött, hanem ha pl lány lenne akkor is ugyanúgy szeretnéd. Akkor ha úgy szereted a fiadat amilyen, nem pedig azért aminek te látni akarod, akkor nem követed el uazt a hibát :)
2013. ápr. 4. 13:23
 17/17 anonim ***** válasza:
Egyébként már ráraktad, hogy legyen fiú, mert a rokonaidnak is megadatott, ez az, hogy még meg se született már elvárásod van vele. A minden gyerek tökéletes, pont olyan amilyennek lennie kell, de az elvárásokkal eléggé elrontják a gyereket. Tudom, mert engem fiúnak akartak, lány lettem, jó érzés volt megtudni, hogy épphogy megszülettem már csalódtak bennem (a saját hülyeségük miatt). Gondolkozz el ezen.
2013. ápr. 4. 13:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!