Fiatalon házasodtam össze a feleségemmel 2 éve, de nagyon szeretjük egymást. Még mindketten főiskolások vagyunk, de a párom halasztott 1 évet mert fél éve megszületett az első gyerekünk. Egy kisfiú lett aminek nagyon örülök. Egyszerűen rajongok a fiamért:) Nagyon büszke vagyok, de ami a legfurább, hogy arra vagyok büszke:hogy az én vérem hogy az elsőszülött. Amikor ránézek és kezembe veszem cdak büszke vagyok. Apámmal nem vol túl jó a viszonyom soha. Nem tudtam az ő elvárásainak megfelelni. Azzal se elégedett, hogy egyetem mellett dolgozok h eltartsam a családom. Mivel én is első gyermeke vagyok apámnak ezért nem akarom elkövetni azokat a hibákat, amiket apám elkövetett velem.
Szerintem minden normális szülő szereti (rajong!) a gyermekéért. :) Én is az enyémért. Fura lenne, ha nem így lenne. :)
2013. márc. 2. 00:45
2/17 anonim válasza:
ez szerintem teljesen jó meglátás, érthető hogy nagyon szeretheted a fiadat :) meg persze ha eleve úgy nőttél fel, hogy édesapáddal nem volt meg úgymond az elvárt viszony, akkor meg pláne nagyon jó hogy így gondolkodsz! így legalább áttudod neki adni azt a szeretetet a későbbiekben, amit te esetleg nem kaptál meg.
és ez később a fiadnak is nagyon sokat fog jelenteni :)!
további sikeres életet kívánok nektek!! :)
2013. márc. 2. 01:07
3/17 anonim válasza:
A kettest megértem, olyan idióta kérdéseket tudnak feltenni.
Baj-e, hogy szereti a fiát...
Ez az "én vérem" dolog nekem meg soha nem szimpatikus, talán mert az egyik unokatesómról kiderült, hogy nem vér szerinti rokon, az anyja félrement. Addig a nagypapám rajongott érte, azóta nem érdekli. Szóval nekem a vérről az öreg együgyű emberek jutnak eszembe.
2013. márc. 2. 01:13
4/17 anonim válasza:
Hátha a bajt úgy érted, hogy anyám asszony katonája lesz és mindenki verni fogja minden társaságban akkor lehet igen.
Egyik oldalra sem szabad átesni. Valahol a középutat kellene megtalálnod, egy gyereknek a fegyelem is fontos.
2013. márc. 2. 01:31
5/17 anonim válasza:
Teljesen normális,hogy odavagy a gyerekedért,ezzel szinte mindenki így van.Én is imádom 7 hónapos kislányom-az anyuka vagyok-ahogy a férjem is.De mondjuk ez az "elsőszülött" dolog furcsa.Nemcsak az elsőszülöttet kell szeretni,hanem a másodikat,harmadikat,negyediket ugyanúgy.Az igaz,hogy a többedik babánál már más lesz,mint most első kicsinél,lehet azt gondolod nem lesz majd olyan varázsa,de tévedsz(((ha ezt hiszed.)))Meg ez a "kisfiú lett,de boldog vagyok téma" na ezt se igazán hangoztasd.Fiút akartam talán legbelül,lányom lett.El se tudnék képzelni egy fiút most már,de mindegy a neme lényeg az egészség.Szóval ha lány lett volna akkor a fiút nem tudnád elképzelni.
2013. márc. 2. 09:25
6/17 anonim válasza:
Hát kedves előző,tudod a környezetemben minden közeli ismerősömnek lánya van,két nőnek 3 lánya is.Nekem fiam lesz,had legyek már büszke,hogy fiú.Te is büszke volnál,de így nem érted meg,hogy milyen érzés.
Kérdezőnek további boldogságot!
2013. márc. 2. 10:47
7/17 anonim válasza:
Hát,kedves 6-os válaszoló,szerintem meg szörnyű,hogy ilyet írsz.Ha lányod lenne arra nem lennél büszke?Vagy neked azért nem lehet lányod,mert minden közeli ismerősödnek lánya van?Az ember büszke a gyerekére,nem attól függően,hogy fiú vagy lány.
2013. márc. 2. 10:57
8/17 A kérdező kommentje:
Szeretnénk kislányt is majd:) De nekem mindig is ez volt a vágyam h egészséges fiú legydn az első babánk. A két nagyapámnak, a két nagybátyámnak és az apámnak is megadatott ez. Hál istennek nrkem is de ha lány lenne is ugyanúgy szeretném.
2013. márc. 2. 11:31
9/17 anonim válasza:
Erről van szó,kedves kérdező:)Lányt is fiút is ugyanúgy kell szeretni:)
2013. márc. 2. 11:41
10/17 anonim válasza:
Félreértettél.Mindig is fiút akartam,persze szeretném a lányt is,de azért mégis felemelő érzés,hogy egy halom lány közül nekem lesz csak fiam.Ja és nem beképzeltségből írom,az ismerőseim amint akartak,már szültek is,én meg szenvedtem egy olyan házasságban,ahol a férjem nem akart gyereket.Több,mint tíz éve gyerekre vágytam.Igazán megérdemlem,hogy fiam lesz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!