Miért fekszik le az anyám a férfiakkal, ha nem is akar tőlük semmit?
Nézd ennek is van egy rossz és egy jó oldala.
- A rossz oldala, hogy állandóan újabb pasi alatt látod anyádat.
- A jó oldala, hogy nem lesz okod megsértődni, ha valaki emlegeti a k..va anyádat...
Ez végülis kicsit Off:Ha alapvetően egy 20-on éves nőről lenne szó,aki egyik nap ezzel,másik nap meg azzal csinálja akkor a többség írná hogy mekkora r*banc...de a kérdező anyát még védik is,hogy szükségletei vannak és különben is a kérdezőnek mi köze hozzá.
A kérdésre:Nem igazán tudok tanácsot adni.Esetleg beszéld meg vele.Bár magától is tudja gondolom hogy te hallod,nyilván van fogalma arról is hogy nem szívesen hallgatod őket közben,de nem igazán érdekelheti...Viszont próbáld megbeszélni vele mégis,hátha ér valamit.
Majdnem hat éve nem szexeltem, mert mit mond a család, a falu. Hogy ne legyek ribanc....
Most jó nekem? A tisztességes nőnek?
És nem vagyok "kivénhedt" sem, szóval nem hinném, hogy csak egyfajta korosztály válaszolna a kérdésre.
Mellesleg talán kicsit nagyobb tisztelettel kéne beszélni a kamaszkorú gyerekkel rendelkező korosztályról is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!