Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Miért fekszik le az anyám a...

Miért fekszik le az anyám a férfiakkal, ha nem is akar tőlük semmit?

Figyelt kérdés
A szüleim régen elváltak, anyámnak azóta sincs komoly kapcsolata. Szép, csinos nő, a férfiak keresik a társaságát, de ő eddig mindenkire talált valami kifogást, amiért nem akar tőle komolyabban semmit (az egyik túl fiatal, a másik túl messze van, a harmadiknak van barátnője, a negyediknek idegesítő szokásai vannak stb.) Ezzel nem is lenne gond, de ennek ellenére fenntartja velük a kapcsolatot, időnként eljár velük ide-oda találkozgatni vagy felhozza a lakásunkba. A múltkor is ez történt, az egyik kollégájával, akiről nekem még azelőtt sosem beszélt, pedig általában azért ismerem az udvarlóit legalább hallomásból. Emeletes házban vékonyak a falak, nem lehetett nem hallani, hogy mit csinálnak... és más mással is hallottam ezt. Gondolom, akiket nem hoz fel, hanem máshol találkozik velük, azokkal is ez a program. Közben pedig állandóan panaszkodik, hogy miért nincs egy normális, komoly férfi az életében és felsorolja, hogy miért nem ideálisak a többiek. De akkor miért találkozgat és pláne miért szexel velük? Amíg fiatalabb voltam, állandóan oda volt, hogy 18 éves korom előtt el ne veszítsem a szüzességem, meg csak az igazival feküdjek le és egyebek. Ráadásul az udvarlói között van tényleg komoly szándékú is, aki szerelmes belé és tényleg szeretne együtt élni vele.
2013. febr. 19. 18:48
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
48%

Nézd ennek is van egy rossz és egy jó oldala.

- A rossz oldala, hogy állandóan újabb pasi alatt látod anyádat.

- A jó oldala, hogy nem lesz okod megsértődni, ha valaki emlegeti a k..va anyádat...

2013. febr. 22. 22:51
 32/40 mustafa33 ***** válasza:
48%
Tudni akarod? Várd ki míg te is annyi leszel és elvált. Majd megtudod. :(
2013. febr. 22. 23:33
 33/40 jojojjo válasza:
16%
hogy miért fekszik le a pasikal? mert témázgathatna. csak mindig mással nem akarja elkötelezni magát. ha neki jó akkor jó. megadnád a számát? mennyiért mit vállal :D D: képletesen írtam ezt, ez a véleményem róla.
2013. febr. 23. 01:33
 34/40 anonim ***** válasza:
100%

Ez végülis kicsit Off:Ha alapvetően egy 20-on éves nőről lenne szó,aki egyik nap ezzel,másik nap meg azzal csinálja akkor a többség írná hogy mekkora r*banc...de a kérdező anyát még védik is,hogy szükségletei vannak és különben is a kérdezőnek mi köze hozzá.

A kérdésre:Nem igazán tudok tanácsot adni.Esetleg beszéld meg vele.Bár magától is tudja gondolom hogy te hallod,nyilván van fogalma arról is hogy nem szívesen hallgatod őket közben,de nem igazán érdekelheti...Viszont próbáld megbeszélni vele mégis,hátha ér valamit.

2013. febr. 23. 10:27
 35/40 anonim ***** válasza:
50%
KEdves Utolsó! Tetszett ez a 20 éveshez való hasonlatod! És egyet értek, de nyilván, most itt összecsődült a kérdés alá az összes kivénhedt, második tini korát élő "mama" meg, azok, akik hasonlóképpen élnek... :D
2013. febr. 23. 10:36
 36/40 anonim ***** válasza:
100%
ezt akartam én is mondani, csak nem akartam offolni. A fiataloknak akiknek szintén vannak szükségletei, sőt valszeg még erősebb is bennük a vágy azok ribncok, de ha egy elvált anya minden nap mással dug az érthető és teljesen elfogadható viselkedés. Ugyan azt csinálja mint egy tini "ribanc" csak őt nem nézik le, had élvezze az életet stb. akkor ilyen alapon egy fiatal miért nem élvezheti?! ez azért elgondolkodtató szerintem..
2013. febr. 25. 17:00
 37/40 Neuhauser László ***** válasza:
Ebből akár még meg is gazdagodhatnátok
2013. febr. 27. 13:41
 38/40 anonim ***** válasza:
48%

Majdnem hat éve nem szexeltem, mert mit mond a család, a falu. Hogy ne legyek ribanc....

Most jó nekem? A tisztességes nőnek?

2013. febr. 27. 16:51
 39/40 anonim ***** válasza:
100%
36/38: Jelentem, ez a mániákus ler*bancozás engem úgy ahogy van, irritál. Korosztálytól függetlenül. Mindenki nézne inkább magába ehelyett.
2013. febr. 28. 10:35
 40/40 anonim ***** válasza:

És nem vagyok "kivénhedt" sem, szóval nem hinném, hogy csak egyfajta korosztály válaszolna a kérdésre.

Mellesleg talán kicsit nagyobb tisztelettel kéne beszélni a kamaszkorú gyerekkel rendelkező korosztályról is.

2013. febr. 28. 10:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!