Miért fekszik le az anyám a férfiakkal, ha nem is akar tőlük semmit?
Figyelt kérdés
A szüleim régen elváltak, anyámnak azóta sincs komoly kapcsolata. Szép, csinos nő, a férfiak keresik a társaságát, de ő eddig mindenkire talált valami kifogást, amiért nem akar tőle komolyabban semmit (az egyik túl fiatal, a másik túl messze van, a harmadiknak van barátnője, a negyediknek idegesítő szokásai vannak stb.) Ezzel nem is lenne gond, de ennek ellenére fenntartja velük a kapcsolatot, időnként eljár velük ide-oda találkozgatni vagy felhozza a lakásunkba. A múltkor is ez történt, az egyik kollégájával, akiről nekem még azelőtt sosem beszélt, pedig általában azért ismerem az udvarlóit legalább hallomásból. Emeletes házban vékonyak a falak, nem lehetett nem hallani, hogy mit csinálnak... és más mással is hallottam ezt. Gondolom, akiket nem hoz fel, hanem máshol találkozik velük, azokkal is ez a program. Közben pedig állandóan panaszkodik, hogy miért nincs egy normális, komoly férfi az életében és felsorolja, hogy miért nem ideálisak a többiek. De akkor miért találkozgat és pláne miért szexel velük? Amíg fiatalabb voltam, állandóan oda volt, hogy 18 éves korom előtt el ne veszítsem a szüzességem, meg csak az igazival feküdjek le és egyebek. Ráadásul az udvarlói között van tényleg komoly szándékú is, aki szerelmes belé és tényleg szeretne együtt élni vele.2013. febr. 19. 18:48
11/40 anonim válasza:
Az jobb lenne ha a nyakadra vinne egy pasast, aki onnantól kezdve a te életebe is beleszólna?
12/40 anonim válasza:
Talán amikor házasságra kerülne a sor, akkor derül ki, hogy savanyú a szőlő. Kufircolásra elmegy...randák a pasik
13/40 anonim válasza:
Szerintem költözz el valahova, anyukád meg hadd "elégíse ki a szükségleteit". Aztán majd mikor már kevésbé lesz vonzó, akkor meg belátja, hogy a lóf@sznak se kell majd, mert akik szóba álltak volna vele, azok már lesz@rják. Aztán majd keresgélhet a jóállású 60-asok között.
14/40 anonim válasza:
Oké, hogy a nőnek is vannak szükségletei, de egy olyan lakásban, ahol vékony falak vannak, és a gyereke az első sorból hallgathatja. Gáz. Nagyon.
15/40 anonim válasza:
nem értem miért kéne ennyire elfogadnia ezt a helyzetet a kérdezőnek. titeket nem zavarna ha azt hallanátok hogy anyátokat döngeti valami ismeretlen a szomszéd szobában? jójó hogy felnőtt, a maga ura, ez szép és jó de akkor is. Tekintettel lehetne a gyerekére (mindegy hogy felnőtt-e a gyerek), hogy ilyen példát mutat neki azután, hogy pont az ellenkezőjére tanította. Ez egyáltalán nem normális viselkedés. szerintem úgy érzi hogy a házasságával sok időt elfecsérelt és mot újra "él".
16/40 anonim válasza:
csak elfelejti hogy már nem 20-on éves..
17/40 anonim válasza:
mondtam már hogy ribanc, és le lettem pontozva! na még is csak igazam van :)
18/40 anonim válasza:
Egyszerűen mániákusan szeret kefélni. Számára ez a mákony.
19/40 anonim válasza:
Szerintem ezt nem itt, a gyakorikérdések olvasóitól kéne megkérdezni, hanem anyukádtól. Lehet találgatni, de egyedül ő tudja, hogy miért csinálja ezt, nem gondolod?
Amúgy addig valóban semmi közöd nincs hozzá, hogy mit csinál, míg nem hallod, és/vagy zavarja az életkörülményeidet.
Beszélj vele erről!
20/40 anonim válasza:
Szerintem meg fél a csalódástól és érzelmileg labilis. Ha nem félne attól, hogy valaki megint elhagyja, akkor nem sírna, hogy miért nincs normális pasas és nem jönne mindig a kifogásokkal, hogy az egyik túl fiatal, a másik meg túl messze lakik... Ugyanakkor hiányzik neki, hogy valaki foglalkozzon vele, megszeretgesse, ezért ágyról ágyra jár. Ha szimplán a szexben lelné örömét, nem lenne megkeseredve, boldog lenne, viszont ő nem az, mert nem elégetett az életével. Nem akar elköteleződni egyik férfi mellet se, mert fél a kötődéstől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!