Anyám gyógyszermérgezéssel akar öngyilkos lenni, most?
hivj valakit segitségül,rokont,barátot...
nem normális dolog,hogy gyógyszereket,szed be,lehet csak figyelmeztetésnek szánja,de vegyétek komolyan
Valószínűleg hamarabb kihányja, minthogy komoly baja legyen, de ha sokat beszedett, akkor hívj mentőt, mert egy gyomormosás nem árthat és akkor kötelezően elbeszélget egy pszichomókussal asszem. Hát sajnálom. :S
Elmúltál 18, szóval nem kerülnél intézetbe, és nagynénéddel, mint írtad, jóban vagy, szerintem segít rajtad, de azért anyudat semmiképp ne hagyd meghalni. :S
"advil meg az algopirin gyógyszereket meg issza rá a vizet"
Azért ezzekből nagyon sokat kéne bevenni hogy baja legyen.
Szerintem (és legyen igazam) csak a figyelmet akarja magára felhívni.
Aki igazán öngyilkos akar lenni, az nem mindenki előtt , előre szólva teszi meg.
Sajnos tudom, mert édesanyám 3x kísérelt meg öngyilkosságot, mindhárom esetben elment itthonról, és nem is tudtuk hova,úgy próbálta meg.
Próbálj sokat beszélgetni édesanyáddal, éreztesd vele hogy neked nagy szükséged van még rá.
Tudom, hogy nehéz hiszen ahogy írtad nem sokat törődött veled kiskorodban is, de ezt betudható a betegségének sajnos.
Mert édesanyád beteg. Sajnos ezt ő nem fogja beismerni, így orvoshoz sem hiszem hogy elmenne veled.
Ha netán legközelebb ilyennel fenyeget kérdezd meg tőle hogy szerinte kellemes élmény-e egy gyomormosás.
Na megölte magát???
Ugye, hogy kamu volt XD
Máskor tényleg aludj ebben az időpontban kisgyerek!!!
Hat oszinten sajnalom ,hogy ijen helyzetben vagy .
:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!