engem ilyen katonai sulival is fenyegettek:D:D meg intézettel, de inkább ordibáltak velem, több kevesebb -inkább kevesebb- sikerrel még meg is hatott:D
2009. szept. 3. 08:06
12/22 anonim válasza:
fenyegettek intézettel, szobafogságot kaptam, térdelnem kellett. Tenyereseket kaptam fakanállal, és náha szíjjal is vertek. Volt, hogy nekem kellett vinni a szíjat apámnak, hogy verjen meg egy hétig minden nap. Ha "elfelejtettem" még jobban kikaptam. Volt, hogy anyukám hurkásra pofozta az arcom, vagy akkorát adott, hogy kiesett a fogam.
A legnagyobb dolog számomra, hogy meg tudtam nekik bocsájtani és nem "utálom" őket emiatt, de én soha nem fogom megütni a gyerekemet az biztos!!!!
2009. szept. 3. 22:20
13/22 anonim válasza:
Rajtam nagyon ritkán alkalmaztak testi fenyítést,egyszer kaptam apukámtól egy pofont,mert tollasütővel majdnem eltörtem a tesóm ujját...egyébként meg általában leszidtak vagy nem mehettem a barátaimmal bandázni...szörnyű volt.
A tesómat egy bizonyos zsákos emberrel szokták ijesztgetni kiskorában,ha rossz volt.A zsákos ember meg igazából egy öreg bácsi volt,aki állandóan a vállán vitte zsákba a szemetet a szeméttelepre...De kinézetre maga votl az ördög :)
2009. szept. 5. 19:35
14/22 anonim válasza:
az a jó öreg főzőkanál...mennyi is eltörött rajtam...:D:D
2009. szept. 5. 21:52
15/22 anonim válasza:
Előkapta édesapám az acélbicskáját és ahányszor visszaszóltam neki lecsapta egy ujjam:D
2009. szept. 9. 18:48
16/22 anonim válasza:
Fakanál, bizony, még az volt a leghatásosabb....
2009. szept. 11. 18:10
17/22 anonim válasza:
A szeretetük megvonásával, az életem jövendőbeli kilátástalanságának lefestésével és a kijelentéssel, hogy ők mártírok én pedig sosem fogok változni. Igen, kis koromtól. Valamint néha pofonnal, ha túl sokat olvastam pl tanulás helyett, akkor a könyveim elégetésével. nem tudom mind felsorolni, változatos módszereik voltak.
2009. nov. 6. 00:37
18/22 anonim válasza:
hűvös hangon szóltak, vagy csúnyán néztek. Nagyon szenvedtem ettől.
2009. nov. 6. 09:38
19/22 anonim válasza:
Általában csak leszidtak. Vagy nem kaptam meg valamit, amit megígértek, nem vittek el valamilyen beígért programra. Ha nagyobb rosszaságot csináltam, akkor kaptam testi fenyítést is. Kisebb koromban fakanállal, általános iskolásként meg műanyag játékkarddal fenekeltek el. Hát, az aztán piszkosul fájt! Csak hason fekve tudtam utána napokig aludni. Egyszer meg ruhaszárító kötéllel vertek el az udvaron a nagyszüleimnél, mert széttapostuk meg szétfociztuk a kertet a barátommal. Az se volt semmi. Taknyom-nyálam egybefojt, úgy bőgtem. De egyébként, ha elvertek, azt tényleg megérdemeltem, jobban megtanultam a leckét, mintha csak simán összeszidtak volna.
2009. nov. 18. 12:15
20/22 anonim válasza:
Hehe, engem azzal fenyegettek hogy elvisz a gyerekszedő.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!