Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Miért ilyen rossz indulatú az...

Miért ilyen rossz indulatú az anyám?

Figyelt kérdés
Mindenben csak a negatívat látja. Ha jó hírt mondok neki, akkor is. Sokat szurkálódik, azt mondja rám, hogy lassan kövér leszek, mikor mindenki azt mondja rám, hogy vékony vagyok.
2011. júl. 19. 17:47
 1/6 anonim ***** válasza:
63%
Valószínűleg saját magával vannak gondjai, nem veled.. Mivel te vagy a közelében, ezért "rajtad tölti ki", rád vetíti a rossz hangulatot. Ahogy írtad, "mindenben a negatívat látja", az az ő stílusa, meglátása és nem a tied. Nincs igaza és sokkal kedvesebbnek kéne veled lennie, bíztatni és dícsérni, támogatni, mint egy rendes szülő a gyerekét, akit szeret ....
2011. júl. 19. 17:51
 2/6 anonim ***** válasza:
67%
enyém is az. Katasztrófa. Ahogy öregszik, romlik.
2011. júl. 19. 17:56
 3/6 anonim ***** válasza:
54%
Szerintem ilyen helyzetben légy megértő, biztosan bántja valami, még az is lehet hogy depressziós...Légy vele türelmes és próbáld egy kicsit megszépíteni az életét!:)
2011. júl. 19. 18:18
 4/6 anonim válasza:
0%
azért mert az ajtó előtt talált lehet.....senki nem szeretni más kölkét eltartani...sorry :/
2011. júl. 21. 16:25
 5/6 anonim válasza:

"Kedves" Utolsó!

Nem tudom, hogy képzeled, hogy csak így hogy is mondjam ,,leárvázol''(mást nem tudok mondani) egy másikat,mert unatkozol.(?)

Kérdező ne foglalkozz vele,egyike azoknak akik kötekedni járnak fel ide..

Am:

Én is azt mondom amit az előttem szólók

2011. júl. 28. 16:11
 6/6 anonim válasza:

Jajj ne érts félre,

Előző vagyok előző választ kieg.:

Kivéve az előttem lévővel

2011. júl. 28. 16:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!