Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Mit gondolsz a Masa / Mása...

Mit gondolsz a Masa / Mása névről? Adnád a lányodnak?

Figyelt kérdés
2013. jan. 27. 12:52
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Én nem szoktam leszólni itt neveket, de ez a kettő nagyon nem jön be... a Masáról a Mosó Masa jut eszembe, a Másáról meg ez a hülye vicc:

- Milyen az orosz szex?

- A tükrön fekszik Szása, alatta a mása...

2013. jan. 28. 16:00
 12/16 mustafa33 ***** válasza:
Mint orosz becenév szép a Mása, Másenka. De egy magyar lányka legyen inkább Mária, aztán becézhetik akár oroszul is. Nem tartom jónak idegen becenéven anyakönyveztetni egy gyereket, még ha az már elfogadott névként szerepel is.
2013. jan. 28. 23:01
 13/16 mustafa33 ***** válasza:
Nekem az is furán hangzik, ha egy német lányt Marischkának hívnak. Pedig ugyan az.
2013. jan. 28. 23:04
 14/16 anonim válasza:
Nekem a Mosó Masa jut róla eszembe. a Másáról pedig az hogy "valakinek a mása" bocsi de nem adnám.
2013. febr. 9. 19:03
 15/16 anonim ***** válasza:
Ha orosz lennék...
2013. máj. 12. 09:00
 16/16 mustafa33 ***** válasza:

14, meg ez a kaberéból: -ma más a kása Mása.

Meg a híres halhatatlan Három nővér paródia. Amit Márkus, Haumann, Körmendi produkált az felülmúlhatalan, tökéletes játék volt.

http://www.youtube.com/watch?v=9UyCyZno8Lk

2013. máj. 12. 20:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!