Adnád a lányodnak az Elvira nevet?
Figyelt kérdés
2010. jún. 25. 09:42
1/32 anonim válasza:
hát nekem spec a máv portálja ugrott be... elvira.hu ...:)
3/32 anonim válasza:
Nem, olyan szappanoperás.
Nem tetszik, bocs.
4/32 A kérdező kommentje:
Na igen a menetrend.:D Páromnak nagyon tetszik, de nekem egy kövér nő jut róla eszembe.
2010. jún. 25. 09:44
5/32 anonim válasza:
A MÁV jut róla eszembe, ezért ha azt akarod, hogy egyszer a MÁV-nál dolgozzon a lányod akkor szerintem nagyon jó név neki.
6/32 anonim válasza:
Nem adnám.
Volt egy mese,amiben a negatív szereplőt hívták Elvirának, tán a bolondos dallamokban...
A másik pedig valóban a mávos elvira
Meg van 2 ismerősöm is és hát...szóval semmiképp nem hívnám Elvirának a gyermekem.
8/32 anonim válasza:
Nem egy tömegnév az biztos, de nekem sem tetszik.
Van egy régi magyar film, az a címe, hogy Papucshős, abban van egy kocsmárosnő, Elvirácska :) nekem meg ő ugrott be.
9/32 anonim válasza:
Van egy ismerősöm, akit nagyon nem bírok, őt hívják Elvirának. Már csak ezért sem adnám ezt a nevet.
10/32 anonim válasza:
Nem, nagyon nem tetszik ez a név :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!