A család mindennél fontosabb?
Szerintem a lelkiismeret fontosabb a családnál.
Ha nem érzed jól magad ebben a helyzetben,akkor tegyél ellene!
Nem. Mindennél fontosabb magad vagy magadnak. Nem, nem önzés, hanem az ún. önfenntartás alapja.
Ha bárki zsarol, akkor visszaél a kapcsolattal, ami köztetek van. A nővéred gonosz dög, a barátod pedig egy vak, buta ember.
A barátság rámehet ilyen aljaskodásra és bizony a testvéri kapcsolat sem tart örökké, ha nem akarod. A testvéri kapcsolat éppügy mellérendelő és kölcsönös kéne, hogy legyen, mint a barátság.
Én leülnék a legjobb braátommal és mindent elmondanék neki. Lehet, hogy elveszítem őt is, a testvéremet is, de megtalálom önmagamat és az önbecsülésemet - ami százszor, ezerszer fontosabb mindennél, még a családnál is.
a nővéred mindig a nővéred marad, ezért különösen a hagyatéki tárgyaláson lesz majd nehéz, ha eszébe jut, hogy szemét voltál. legalábbis szerinte.
inkább javasold a barátodnak, hogy hagyja el a lányt, ha amúgysem kóser a kapcsolat. ez még nem beleszólás. valahogy vezesd rá, hogy nem illenek össze, jobb nem erőltetni a dolgot. semmi olyat ne mondj, ami miatt később hazudnod kéne, csupán nyisd fel a haverod szemét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!