1/11 anonim válasza:
A papád apukájának vagy anyukájának az egyik testvére. Nem tudom, van-e erre valamilyen kifejezés. Bár gondolom, ezt eddig is tudtad. :D
2/11 anonim válasza:
Konkrét kifejezést nemtudok hogy létezne de én valami ilyesmire tippelnék hogy:dédnagynénéd
4/11 anonim válasza:
Mivel ugye a nagyapád anyukája vagy apukája neked a dédszüleid, és azoknak a testvérei is "déd" jelzőt kapnak, úgyhogy nagynéni helyett dédnagynéni. (wikipédián is fent van, szóval biztos)
5/11 anonim válasza:
Az anyádnak a pi.csája.
Hihetetlen, h ennyi hülye van,qurvára unalmas már ez a sok idióta kérdés, h ki nekem az öcsém osztálytársa apjának az ügyvédje fia?
7/11 anonim válasza:
ma 20:59
hál Istennek, hogy léteznek ilyen retardáltak...így tudod értékelni a körülötted lévő eddig hülyének nézett embereket...
8/11 anonim válasza:
Már nem azért, de nekem kicsit gyanús ez a kérdés. Az elmúlt 24 órában már egy tucat olyan kérdést láttam amiben azt kérdezik hogy "xy-nak az xy-ja nekem kim?".
10/11 anonim válasza:
De unalmas, hogy adok egy normális választ, és leszavaztok! Emberek, akkor írjatok jobbat... Dédnagynéni. Jó volt a válasz. Akkor meg minek kell leszavazni? Nem erre megyek, de azért idegesítő....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!