Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Szerintetek mit kellene tennem?

Szerintetek mit kellene tennem?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Azzal fordulok hozzátok, hogy az "édesapám" már kb 1 éve minden szombaton (minimum) teljesen ittasan tér vissza a kertből.

A mai nap szintén előfordult.

Eddig se jöttem ki vele valami rendesen, de ez már túl megy minden határon. Engem gyakorlatilag folyamatosan lealacsonyít, mintha valami csicskása lennék stb...

Testvéremet szó szerint lesz*rja.

Anyukámmal pedig írtó rondán beszél.

Semmi okát nem látom hogy ezt kéne tennie, munkahelyén most emelték ki...

Szerintetek hogy lehetne ezt "orvosolni"?

Beszélgetni vele nem lehet mert egyből nekiáll hőbölögni.

Esetleg megpróbáljak beszélni a nagymamával (anyukája)?

Vagy netán családsegítő?

16F

2009. aug. 13. 20:05
 1/10 anonim ***** válasza:
Mint irod minden szombaton, most csüt. van, akkor ez már több mint 1 a héten, mindenképp beszéljetek vele, inkább anyudnak kéne ebbe beleszolni elöször, majd ha ez nem megy akkor komolyabban lépni más felé. anyukádnak ez nem baj, hogy ö eddig nem lépett?
2009. aug. 13. 20:09
 2/10 anonim ***** válasza:

ja hozzáteszem anyudnak nem szombaton, vagy csüt-ön kell vele beszélni, hanem mikor jozan, akkor lehet nem höbörög, vagy igen ?

Elözö voltam

2009. aug. 13. 20:11
 3/10 anonim ***** válasza:
24%
Kertekből csak ittasan lehet visszatérni..................
2009. aug. 13. 20:11
 4/10 anonim ***** válasza:
Hát sajnos te nem tehetsz semmit, mert ez anyukád felelőssége. Köztük romlott el nagyon vmi. Ezt neki kéne rendbetenni, de lehet, hogy nem meri.Azért azt gondolom megér egy próbát a nagyival beszélni, hátha segít. Ti testvérek pedig zárjátok soraitokat. Apudnak csak annyiban tudsz segíteni, ha megpróbálsz figyelni rá, szeretni és megérteni. Akkor talán könnyebb! Sajnos tudom miről beszélsz, én is átéltem ilyeneket, de ez csak akkor lett jobb, mikor elváltak a szüleim.
2009. aug. 13. 20:13
 5/10 A kérdező kommentje:

Kutyaetetés címszóval megy ki.

De egyszerűen hiába beszél vele az ember...

Anyum is próbálta már.

Ha józan és felhozod neki a témát, hogy miért kell ezt csinálnia... akkor egyből nekiáll mocskolódni.

2009. aug. 13. 20:16
 6/10 anonim ***** válasza:
Anyud is tudja és apud is tudja hogy a házasságuknak vége, de egyik se mer lépni, ezért büntetik egymást! Ez egy felnőtt játszma... És hossszú hossszú ideig lehet játszani mások rovására!!
2009. aug. 13. 20:20
 7/10 anonim ***** válasza:

Sajnos egy ivós(különösen zugivós) emberrel nagyon nehéz beszélni.Nem ismeri be a hibáját,és ha felhozod neki,akkor védekezésül támad.Tanácsot már adtak feljebb,mást sajnos nem tudok mondani.Amit leirtam az sajnos úgy van :(

(tapasztalat :(((

2009. aug. 13. 21:13
 8/10 anonim ***** válasza:

És anyukád nem vállaná be a válást?

Anélkül hogy beszéljen vele, mivel irtad azt nem lehet.!!

Elsó voltam.

2009. aug. 13. 21:17
 9/10 A kérdező kommentje:
Sajnos így is nehezen élünk meg, szóval (szerintem) a válás az szóba se jöhet.
2009. aug. 13. 21:19
 10/10 anonim ***** válasza:
Válással kapcsolatban sok tanácsot és segítséget lehet kapni a családsegítőben. Kicsit tisztábban láttok, akkor és el tudjátok dönteni merre tovább.20:20-as voltam
2009. aug. 14. 00:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!