Nolmáris hogy idegesit párom szellemileg beteg testvére?
Figyelt kérdés
Egy házban élünk és állandoan körülöttem kovájog és mindig kunyerbál ha édességröl van szó, és szó nélkül be nyit a szobamba, ha meg megbizom valami feladdattal akkor tojik ram. és semmit nem csinal itthon, helyette is en csinalom és az elismerésért sorba áll az anyjanal. felnőtt emberrol van szo 30 eves lessz.2012. okt. 28. 12:32
21/27 anonim válasza:
Na, a primkó pesti megszólalt...
Majd ha megtanulod, hogy a primitívség belülről fakad, akkor rájössz, hogy talán te is "vidéki" vagy.
22/27 anonim válasza:
ma 13:37 volt talán az egyetlen, aki támadás nélkül leírta a lényeget, igaza van.
Én is megértelek, kérdező, de nagyon nem tehetsz ellene, és tényleg elnézőbbnek kell lenni velük, mivel másképp gondolkodnak...
A többiek meg szerintem majd akkor nevezzék primitívnek a kérdezőt, ha több értelmet mutatnak... (ezt főleg a vidékis dolog miatt mondom. Pedig pesti vagyok...)
23/27 anonim válasza:
engem is idegesítene, de minek költöztél akkor oda? nem hiszem, hogy előre nem tudtad.
24/27 anonim válasza:
szerintem az a szellemileg beteg aki azt mondja, hogy mink
25/27 anonim válasza:
Végülishet ragozni a dolgokat....
Szellemi beteg lehet az is, aki az ő használatától eltérő (de némely területeken használatos) szavak alapján ítélketzik...
26/27 anonim válasza:
fölösleges ezen veszekedni... nekem egy értelmi fogyatékos 30 éves bátyám van, aki agyilag 3 éves szinten van... na most egy ilyen beteg emberhez tényleg sok türelem kell és tényleg tudnak rafkósak lenni... nem mondom néha nálam is betelik a pohár, de értelmes ember lévén nem bántom szegényt, hisz neki sem könnyű... igyekszek lefoglalni, de persze csak olyan feladatokkal amit 100%-osan tudom, hogy meg tud csinálni... szóval türelem, ha szereted a párodat akkor fogadd el, hogy ilyen rokona is van
27/27 anonim válasza:
24-es: A „mink” sima tájnyelvi szó. Ellenben vonatkozó névmás elé nem tenni vesszőt, az már rossz helyesírás. Mások szemében a szálkát, ugye...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!