Nagyon felek mostmar. Nem tudom, mit lehetne tenni, de ennek nem lesz jo vege. Mit csinaljak?
Tatam nagyon sokat iszik, es tombol olyankor. Tegnap este atjott a mi lakreszunkre es ossze akart torni mindent. Nagy nehezen kiraktuk, de visszajott, apukammal majdnem osszeverekedtek, tatam meg kessel is uldozott, hogy rakjon ki a hazbol.
Nem tudom, mit tegyek, ma reggel is mar reszeg volt, nagyon nem varom az estet, mar utalok otthon lenni:(
Kerlek irjatok, mit lehet tenni.
Ok, de hogy bizonyitsuk azt, hogy nem beszamithato?...amikor iszik, akkor ilyen...maskor ra lehet kenni egy szelet kenyerre...ezert nem hiszik sokan, hogy miket muvel.
Anyukamat majdnem megnyuvasztotta melyikszer, mar nem tudjuk, mi lesz ebbol, hogyan tovabb. Mindenki fel, hogy mi fog tortenni.
Amikor tombol, hivjátok ki a mentöket, ök kijonnek, elviszik kijózanitani és a pszichiátrián kivizsgálják.
Ha párszor beviszik, utána már tudtok lépni tovább is - gyámság alá helyeztetés, intézeni beutalás.
Szerintem eléggé megindító, hogy Te kérsz segítséget ezzel kapcsolatban, miközben FŐKÉNT a szüleidé a felelősség, nekik kellene tenni az ügy érdekében.... :(
Ezen az oldalon kötve hiszem hogy tudnak segítséget nyújtani. Mert hát mit tehetnénk?
Mondd meg szüleidnek, hogy te ezt nem bírod, és félsz tőle, és hogy tegyetek valamit.. a a szüleid nem tudnak segíteni saját magatokon, akkor senki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!