Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Nagyon felek mostmar. Nem...

Nagyon felek mostmar. Nem tudom, mit lehetne tenni, de ennek nem lesz jo vege. Mit csinaljak?

Figyelt kérdés

Tatam nagyon sokat iszik, es tombol olyankor. Tegnap este atjott a mi lakreszunkre es ossze akart torni mindent. Nagy nehezen kiraktuk, de visszajott, apukammal majdnem osszeverekedtek, tatam meg kessel is uldozott, hogy rakjon ki a hazbol.

Nem tudom, mit tegyek, ma reggel is mar reszeg volt, nagyon nem varom az estet, mar utalok otthon lenni:(

Kerlek irjatok, mit lehet tenni.

2012. okt. 23. 12:56
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
AMIKOR éppen tombol, AKKOR hivjátok ki a rendöröket.
2012. okt. 23. 13:00
 2/18 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy ugy tudom, csak akkor jon ki a rendorseg, ha mar tortent valami, veszekedesre sajnos nem jonnek, ha nem tortent komolyabb dolog:(
2012. okt. 23. 13:01
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos elvonóra csak saját szándékból mehet, Ti nem kötelezhetitek semmire. A rendőrségtől hiába kértek segítséget, amíg vér nem folyik nem csinálnak semmit.

1. elköltöztök

2. apukád markos emberekkel összefog és jól helyben hagyja... és utána elköltöztök.

Tűrni ne tűrjétek.

2012. okt. 23. 13:02
 4/18 A kérdező kommentje:
Az a helyzet, hogy meggyozodese, hogy a lakast es mindent amin van, o szerezte, ezt pedig hanytorgatja nekunk es serteget, nagyon durvan. Pedig meg fele sem igaz annak, amit mond. Es mar ki vagyunk keszulve, 2 hete ez megy minden este reszeg es veszekszik, ordibal, karomkodik, hanytorgat:(
2012. okt. 23. 13:02
 5/18 anonim ***** válasza:
Az én nagypapám is hasonló!Mi már inkább nem is foglalkozunk vele ilyenkor!Mindenki levegőnek nézi,mikor ilyen!Bár ő ennyire nem szokott tombolni!A rendőrség szerintem meg nem megoldás,mert mégis családtagról van szó!
2012. okt. 23. 13:04
 6/18 A kérdező kommentje:

Kedves masodik, igazad van, a rendorseg nem csinal semmit ilyen helyzetben.

Apum egyser elevitte a tatamat a szobajaba, masnap meg hivtak a rokonok, hogy mit kepzelunk, hogy megvertuk tatat.

Mar nem tudjuk mit csinaljunk, hazudzik mindenkinek ossze vissza.

2012. okt. 23. 13:05
 7/18 anonim ***** válasza:
Nekem a nagymamám volt ilyen, mintha skizofrén lett volna. Az egyetlen megoldás volt, hogy el akartunk költözni és akkor rájött, hogy nem bírja a házat fenntartani és belement, hogy kifizettük őt és elment idősek otthonába. Egy idióta volt és kemény 1 évünk volt. Meghülyült a nagyapád is, de sajnos nem tudjátok bizonyítani.
2012. okt. 23. 13:06
 8/18 A kérdező kommentje:
Tatamat nem lehet levegonek nezni, mert jon es lokdos, huu...nem tudjuk, meddig birjuk meg ep esszel es idegekkel...
2012. okt. 23. 13:06
 9/18 A kérdező kommentje:
Aztan az. hogy hazudozik mindenkinek, es minket lefest olyan rosznak, amilyen nem letezik, es minket tamadnak ki a rokonok, hogy miert stb:((
2012. okt. 23. 13:08
 10/18 anonim ***** válasza:
Rakjátok be valamilyen otthonba, hisz nem beszámítható!!!
2012. okt. 23. 13:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!