Szerintetek normális, h egy anya nem engedi el a plázába a 13 éves lányát a barátnőivel?
Figyelt kérdés
Igazából sehova máshova nem engedi el, még otthon sem maradhat egyedül...2012. okt. 20. 14:21
2/20 anonim válasza:
Az, hogy nem engedi el normális, hogy otthon nem lehet egyedül, érthető, de kissé túlzás.
3/20 anonim válasza:
Szerintem nem normális,bár kérdés, mivel adott okot a kislány a teljes bizalmatlanságra, és miért teljesen önállótlan?
4/20 anonim válasza:
Nem hinném. Én 12 éves koromtól simán otthon voltam egyedül mert anyámék dolgoztak, húgom meg még napköziben volt. Pláza mellett laktunk tehát oda is el voltam engedve, csak át kellett sétálni és kész. Ha messzebb laktok akkor az valamennyire érthető, hogy a városban nem akarja hogy egyedül mászkálj. (Felnőtt nélkül.)
5/20 anonim válasza:
Nem normális szerintem. Túlféltés...
6/20 anonim válasza:
gondolom te vagy a kislány. Elmondta h miért nem enged el? lehet h nem tud neked pénzt adni vagy nem szeretné ha ott szórnád el amid van.
7/20 anonim válasza:
Otthon már lehetne hagyni, nekem is maradhat a 11 éves lányom a 9 éves testvérével rövidebb ideig (tehát nem hosszú órákra vagy egész napra).
Viszont plázázni 13 évesen nem engedném. Moziba igen ha oda mennek néha, de hogy ott bóklásszanak céltalanul, azt nem.
8/20 anonim válasza:
Az se mindegy, hogy a pláza és a lakhely milyen messze vannak egymástól és mennyire veszélyes környéken kell átkelni odáig.
Mondjuk a nyócker veszélyesebb részén én se engedném a 13 éves lányomat átsétálni, még nappal sem.
9/20 anonim válasza:
nappal nyugodtan mehetne már szerintem, suliból sem járhat egyedül haza? Anyuka mindig otthon van? A legtöbb 13 éves már egyedül van otthon suli után mivel a legtöbb családban dolgoznak a szülők.... Délután 1-2 órára (főleg amig világos van) nyugodtan elmehetne a barátnőivel mondjuk egy bevásárlóközpontba.
10/20 anonim válasza:
Az, hogy nem maradhat egyedül otthon, az túlféltés, de egy 13 éves kislánynak nincs helye a plázában, még a barátnőivel sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!