Nálatok takarít anyós?
Nem.Enyém is olyan hogy leül és kb még wcremenéshez is engedélyt kér,egy poharat nem venne ki a helyéről. (szerencsére)
De anyám...ő miután kitakaritottam is képest koszt találni az egyik sarokban,nem egyszer küldtem már el,hogy ne nálam pakoljon.Nem sokat használ,elvolnul sértődötten,2 hét múlva ugyanaz van
próbált,meg főzni és mosogatni is...Én viszont,tudom,bunkó dolog,nála nem nagyon próbálkoztam ilyenekkel...Aztán elmagyaráztam neki,h nem azért,mert lusta vagyok,csak nekem ez nem természetes, én utálom,ha valaki matat a konyhámban,a lakásban ilyen téren(főzés,takarítás),elmondtam,h ezeket én szeretem csinálni,ő csak unokázzon,pihenjen...
Azóta én is "megerőszakolom"magam és segítek neki,bár nekem ez kellemetlen,és ha itt vannak,akkor ő is visszafogja magát
" A tűzhelyem tényleg gáz:) " Gáztűzhely.
Hasznos szeretne lenni, de nem jól csinálja. Azért ezzel sokan vagyunk így, talán te is néha, Kérdező.
Próbáljuk meg megérteni egymást.:)
14-esnek nagy mosoly:))
Nem én pontoztalak le.
Dehogy takarít. Akkor se segítene semmit, ha 10-es ikreim lennének, náthásan, én meg gipszelt lábbal feküdnék ne adj'isten vakon és süketen az ágyban influenzásan.
Azt se tudom, hogy egyáltalán átjönne-e. Félne, hogy elkapja.
És állítólag szeret.
Hm??????????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!