Utálhat a mostoha anyám?
Már jó pár éve ö nevel úgy hogy megbírtuk egymást szokni.Csak azt nem értem miért van az hogy ha apámmal összevesznek akkor rajtam átnéz nem szól hozzám és fintorog rám. Amikor én pénzt kérek tőle akkor nekem mindig azt mondja h nem bírja befizetni a számlákat stb.. Ha vmi drágább gyógyszert kell nekem venni akkor mindig lekiabál hogy az mien drága volt. De amikor a fiának (idősebb mint én ) veszi meg a 10 ezres nike-kat meg a további márkás dolgokat az sose baj. Nekem soha nem ad pénzt ha kérek de a fiunak a pénzt tálcája mindig televan. Jön a hideg szezon kértem tőle egy pulcsit nekem csak azt mondja hogy nem kell még de a fiát külön elvitte várásrolni.Nagyon rosszul esnek ezek és nem értem h miért csinálhatja. A pénz meg nem azt mondom h dúskálunk benne de ha már az egyiknek jár 10 ezres cucc a másiknak meg egy forint se?
Velem mindig kiabál ha nem segíteka fiának takarítani mert szegéy takarít. Volt amikor 3 hétig folyamatosan én takarítottam és meg említettem h a fiad miért nem takarít és még apámat is felhívta h mit képzelek magamról hogy ijeneket mondok.De az ő gyereke beszélhet csúnyán az apámmal az nem gond. Én ezt nem értem mostanában kezdődött ez de már elegem van.
És apukád mit szól mindehhez? Nem mondanám, hogy utálna, inkább, hogy semleges vagy neki, és csak a saját gyerekét szereti!
Ülj le beszélni apukáddal és akkor hátha változik a helyzet! Sok sikert!
Sajnos, ha apukád sem ért meg, nem tehetsz sok mindent.
Nem ad neked pénzt, és azt mondja kérj attól a nőtől?
Ismerek egy szomorú történetet.
Volt egy lány, akinek meghalt az anyuja, és az apukának akadt új nője. Az egy dolog, hogy mostohaanyuci úgy bánt vele, ahogy, de az édesapa is bántalmazta, mert a lány emlékeztette az édesanyjára. Végül a lány a nagyinál kötött ki.
ezt csak azért írtam, hogy tudd mások sokkal nyomorultabbak is lehetnek, mint te.
Én is azt tanácsolom, hogy őszintén oszd meg az érzéseidet apuddal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!