Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Szerelembol hazasotattok, ha...

Szerelembol hazasotattok, ha nem megbantatok?

Figyelt kérdés

Tisztaban vagyok vele, hogy az en eletem es nekem kell meghoznom a dontest, de erdekelne masok velemenye esetleg tapasztalata is. 17 evesen ismertem meg az eslo baratomat 6 evig tartott ez a kapcsolat, mert a fiu az iskola utan kulfoldon kapott munkat, nem akartam. hogy miattam maradjon igy megigertem hogy utana megyek egy ev mulva. Hazudtam, mert nem voltam szerelmes soha csak szerettem, biztam benne, tiszteltem, fontos volt nekem. Egy ev mulva ismertem meg a mostani parom megint csak azt mondhatom mint az elobb, minden jo, minden mukodik csak epp a szerelem az ami hianyzik az en reszemrol 7 eve vagyunk mar egyutt. 31 eves vagyok a parom szeretne mar egy ideje babat, es megertem mert nem vagyunk husz evesek!

Fontos a szerelem, vay vannak fontosabb dolgok is es nem maradok le semmirol? Azt mondjak a szerelem ugyis elmulik!

2012. szept. 23. 10:38
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Párod szerelmes beléd?Azon is elgondolkodhatnál,hogy ha fordítva lenne a dolog,ha Te lennél szerelmes ,Ő viszont beléd nem,és a kapcsolat alatt nem is volt részéről szerelem,Te szeretnéd,hogy elvegyen,élnél úgy,vele lennél még egyáltalán?
2012. szept. 23. 15:44
 12/17 anonim ***** válasza:
Szerelemből házasodtunk. Egyikünk sem tudta volna elképzelni nélküle. Ahogy haladunk előre a házasságunkban, egyre erősebb a szerelem is. Ez lehet furán hangzik, mert általában pont a fordítottja van, de pont emiatt szerencsésnek érezzük magunkat és eddig nem volt 1 perc, hogy megbántuk volna a dolgot.
2012. szept. 24. 05:57
 13/17 anonim ***** válasza:
Azért félreértés ne essék, nem a rózsaszín köd miatt házasodtunk össze. Nem az elvakult tiniszerelemről van szó, hanem arról az érzésről, mikor minden nap valamiért újra bele tudsz szeretni a párodba és boldog vagy, hogy mellette lehetsz. Ezzel ő is így van.
2012. szept. 24. 05:58
 14/17 anonim ***** válasza:
Érdekes. Ha nem éreznék szerelmet, szerintem hiányozna, üres lennék nélküle. De az is igaz, hogy sok problémától mentesültem volna, amit meggondolatlanul tettem miatta. Szóval az biztos hogy simább az élet anélkül.
2012. szept. 24. 08:58
 15/17 anonim ***** válasza:
Azt akarom mondani ezzel, hogy a szerelem egy teljesen illogikátlan dolog, néha pl egy tök hülyébe is képes voltam belezúgni, és nem láttam a hibáit. Később meg amikor elmúlt az érzés, akkor minden hibáját észrevettem, és így nem tudtam hogy ezt most mért kellett. Szóval saját magamban kételkedtem ilyenkor, hogy normális vagyok e :D
2012. szept. 24. 09:02
 16/17 anonim ***** válasza:
szerintem amit leírsz, az a szerelem. a többi csak fellángolás, jön majd elmúlik, teljesen irracionálisan. kár ezt hajszolni, bár fiatalon meg kell ezeket is tapasztalni. sajnos mivel 6 évig ugyanazzal a fiúval voltál, gondolom, ez a kalandos időszak kimaradt. abban szintén igazad van, hogy 31 évesen már nem biztos, hogy 16 évesként kell viselkedni, és hajszolni a nagy érzést. én azt mondom, maradj a pároddal és nézz sok romantikus filmet, olvass regényt, hátha ez elég lesz. próbáld ezt a fajta szenvedélyt átvinni a társadra. a fantáziádat használd arra, hogy az elképzelt szerelem a társadban testesüljön meg. lehet, hogy fura lesz, és egész másképpen fogsz ránézni :)
2012. szept. 24. 22:43
 17/17 anonim ***** válasza:

Ez nem szerelem, amiről Te írsz (bár sokan azt írják, de ha ők lettek volna igazán szerelmesek, akkor tudnák, hogy milyen az). Akkor kell a másik minden porcikája, lélekzete, tudod, hogy az ő keze simogatása nélkül nincs élet... Ha ezt akkor éled meg, mikor már van 1-2-3 gyerek, akkor már mindenképp fájdalmat okozol. Vagy azért, mert ott maradsz a férjed mellett (és egész életedben sajnálod azt, ami tudod, hogy mekkora csoda), vagy elválsz és azzal a férjednek, gyerekeidnek okozol bánatot. Csak igazi szerelemből lesz igazi szeretet. A gyerekeid azt nézik majd, hogy megtűritek egymást? Vagy hogy szeretitek, de nem úgy.. Nagyon kevés emberre jellemző, hogy sose lesz szerelmes, akkor persze jól jársz a mostani pároddal, ha valóban ugyanolyan jó marad, mint most. De ha egy krízis jön, akkor majd kitartasz jó szívvel? 10 év múlva nem fogod élvezni a testét annak, akibe nem vagy szerelmes... sőt... 40 év múlva? Ha már most nem vagy elájulva tőle, akkor nagyon nehezen fog kialakulni egy igazi, mély kötődés. Szóval legyél nagyon okos, ne hibázd el most az életed...

Egyébként aki azt kérdezi, hogy ez most akkor szerelem? Akkor az olyan kérdés, mintha valaki azt kérdezné, ez orgazmus volt? De ha kérdezi valaki, akkor az nem volt az... azt ugyanis tudja az ember.

2013. nov. 21. 14:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!