Családi gondjaim vannak! Miért nem tudok boldogan élni anyám mellett?
Figyelt kérdés
Az anyukám nem bírja elviselni ha férfi van az életemben!31 éves vagyok 2 gyermekem van!Elváltam!Nehezen viselem már el az állandó szurkálódását!Lelkileg nagyon megvisel!Azt azért tudnotok kell hogy anyám örökbefogadott!Lehet úgy érzi tartozam neki?Tartozni tartozok mert felnevelt, de ez szabad élet nem?2012. szept. 18. 15:45
11/12 anonim válasza:
Azért, mert felnevelt, egy köszönömmel tartozol neki és ennyi.
Azért nem tudsz édesanyád mellett élni, mert nem oda való vagy felnőtt emberként, hanem önálló életre.
Régen segítséget kellett volna kérned pszichológustól, hogy segítsen leválni anyukádról - még azelőtt, mielőtt megszülted volna a két nyomult kölyködet, és szétverte volna a jó mama a házaságodat. A te gyerekeid tönkretétele nem az anyád bűne lesz, hanem a tied. (Csak hogy tudd.)
12/12 anonim válasza:
ülj le és beszéljétek ezt meg ketten. Mondd el neki, hogy hálás vagy hogy felnevelt és olyan lettél, amilyen.:) Viszont azt is mondd el neki higgadtan, hogy boldogságra vágysz és hogy normális körülmények között nöljenek fel, és ne úgy hogy 20 pasit is bemutatsz nekik, mire az egyiket elfogadják és az anyukád is, addigra megint lesz egy heppje és megutálja a csávót és akkor keresztbe tesz. Mondd el azt is neki, hogy ezzel tényleg annyit ér el, hogy elköltöztök és ritká fgotok hazajárni. Ez nem fenyegetés, csupán a következmények felvázolása, mert szeretnél boldog lenni, mint minden ember. Remélem jobb belátásra tér. Remélem tudtam segíteni! :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!