20/20 Ezen miért kell fennakadni hogy a nagyszüleim gyerekeit kölykeinek nevezem..dehát tedd azt tőlem.
Nekem keringési rendellenességem van, amire naponta kell véralvadásgátlót szednem már évek óta-életem végéig.
A látásom ebből fakadólag(igen) el szokott menni, és bizony volt hogy autóvezetés közben...hirtelen, mindenféle előzmény nélkül. Ki lettem vizsgálva, szem ügyileg teljesen rendben találtak, már nem tudják hogy hova küldjenek, az igazi okot nem is találták meg. Szerencsém hogy a látás kimaradások idáig mindig megszüntek, van hogy 7-8 óra mulva, van hogy 3 perc mulva jön vissza a látásom. Sosem tudom melyik lesz. Csak remélem hogy visszajön.
De az orvosok mondták, hogy soha senki nem fogja tudni bebizonyítani azt, hogy a nagyszüleim kölykeinek attól van-e a sok eü problémája, mert a nagyanyám és a nagyapám első ági unokatestvérek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!