Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Harmadik ágon lévő unokatesók...

Harmadik ágon lévő unokatesók járhatnak együtt?

Figyelt kérdés

2012. szept. 8. 19:46
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

20/20 Ezen miért kell fennakadni hogy a nagyszüleim gyerekeit kölykeinek nevezem..dehát tedd azt tőlem.

Nekem keringési rendellenességem van, amire naponta kell véralvadásgátlót szednem már évek óta-életem végéig.

A látásom ebből fakadólag(igen) el szokott menni, és bizony volt hogy autóvezetés közben...hirtelen, mindenféle előzmény nélkül. Ki lettem vizsgálva, szem ügyileg teljesen rendben találtak, már nem tudják hogy hova küldjenek, az igazi okot nem is találták meg. Szerencsém hogy a látás kimaradások idáig mindig megszüntek, van hogy 7-8 óra mulva, van hogy 3 perc mulva jön vissza a látásom. Sosem tudom melyik lesz. Csak remélem hogy visszajön.

De az orvosok mondták, hogy soha senki nem fogja tudni bebizonyítani azt, hogy a nagyszüleim kölykeinek attól van-e a sok eü problémája, mert a nagyanyám és a nagyapám első ági unokatestvérek.

2012. szept. 19. 08:15
 22/23 anonim ***** válasza:
Hogy a gránátba ne járhatnának
2021. jún. 29. 13:44
 23/23 anonim ***** válasza:
Még b*szhatnak is
2021. júl. 21. 10:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!