Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Nem ertem a hugom, miert...

Nem ertem a hugom, miert csinalja ezt?

Figyelt kérdés

Sajnalom, de haragszom is ra mert hulyeseg amit csinalt.

Meg fiatal 21 eves, tanul, 2 eve el a parjaval alberletben, dolgozgat de a penze nagy reszet a szuleinktol kapja. En is segitem amennyire tudom csak tanuljon.

Huvelykuppal vedekezett es terhes lett, magathibaztatta hogy biztos rosszul csinalt valamit. Mint kiderult nem ez a legbiztonsagosabb modja a fogamzasgatlasnak, a doki mondta...

A gondom az hogy egyedul ment az orvoshoz, a babat nem tartotta meg, es mindezt egyedul csinalta. Mert nem akart a parjanak fajdalmat okozni a kicsi elvesztesevel, mert azt mondja miert fajjon neki is?? Szerintem ez nem igy van, ketten csinaltak szenvedlyenek ketten.

2012. szept. 4. 09:41
 1/5 anonim ***** válasza:

Igazad van. Nehezen érthető, hogy miért is nem mondta el neki. De nem látsz bele a kapcsolatukba...talán van valami titok (nem a párja, az apa vagy valami hasonló).

A pénzt rá honnan szedte (kb. 30-40 ezer ha jól tudom egy ab.)

2012. szept. 4. 09:45
 2/5 anonim ***** válasza:

Kedves első!

Nem az volt a kérdés, hogy honnan szedte rá, mellékesen közlöm veled, hogy bizonyos esetekben ingyen is elvégzik, lehet azt játszotta meg.

Neked meg miért gond az, hogy ezt cisnálta?

Megtette és kész, max. leszidni tudod, meg megkérdezni tőle, mit szólna ha vele tennék.

Visszacisnálni nem tudja, de legközelebb lehet elgondolkodik, hogy megkérdezze-e közös döntésekről.

2012. szept. 4. 09:48
 3/5 A kérdező kommentje:
Van penze, neha neha dolgozik en es a szuleim adunk neki rendszeresen. En szerintem nem csalta meg a fiut mert nagyon szerelmes,es amugyis nekem mindent elmeond. Csak megarta kimelni, nem akarta fajjon neki, de hat ez nem igy mukodik.
2012. szept. 4. 09:54
 4/5 anonim ***** válasza:

2-ik Soha nem ingyenes, még a tiniknek és a segélyben részesülőknek is fizetniük kell.

Pont azért kérdeztem, mert a kérdező is kitért arra, hogy a szülők és a testvér támogatják. Ha pedig így van, akkor érdekes lehet honnan szedett össze ennyi pénzt. Ezért is jutott eszembe, hogy mástól van a baba, mert akkor az a másik lehet az, aki állta a számlát...

Mivel semmit sem tudunk, ezért simán lehet találgatni.

2012. szept. 4. 10:11
 5/5 anonim ***** válasza:

Az én bátyám egyik legjobb okossága: "Vannak dolgok, amiket nem értek benned Hugi, de elfogadom."

Próbáld meg ezt te is.

2012. szept. 4. 15:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!