Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem értem miért csinálja ezt...

Nem értem miért csinálja ezt a párom! Vélemények?

Figyelt kérdés
A Párom mostanában állandóan a neten/facebookon/ lóg! Szinte minden nap van új nő ismerőse, sőt van amikor több is! Azt mondja a régi bulizós korszakából ismer ennyi nőt! Akkoriban elég népszerű volt, sőt most is az! (Ezért elégg féltékeny is vagyok!) Észrevettem, hogy szinte az összes nő ismerőse képéhez folyamatosan hozzászól, lájkolja a képeiket! Minden kis apróságot kiír üzenőfalára! És ez engem nagyon idegesít, nem tehetek róla, de megalázónak érzem, hogy állandóan más nőknek "teszi a szépet" miközben én itt vagyok neki! Én ezt ugy látom, hogy szánalmas az a pasi aki a szabadidejét a facebookon tölti és csajok képeit lájkolja mintha máshogy nem tudja felszedni csajt, vagy lehet ezt eltúlzom! A lényeg hogy nincs is nála kirakva hogy kapcsolatban van, sőt egy közös képünk sincs kinn! Mondtam már neki hogy ez engem zavar és ne csinálja erre annyit mond, hogy őt nem zavarná, ha én kommentelgetnék, lájkolnék és nem érti akkor engem miért zavar! Arra is gondoltam hogy ez nála valamiféle visszaigazolás, hogy még mindig "jól" néz ki! Nemsokára lesz 30 éves és rendkívül megviseli, hogy öregszik nem is gondoltam volna, hogy ennyire nehezen fogja megélni! Szerintetek van ebbe valami? Vagy kezdjek aggódni a kapcsolatunk miatt? Esetleg kezd már rám unni?
2011. máj. 17. 18:52
1 2
 1/14 napietus ***** válasza:
76%

abban igazad van, hogy egy 30 éves férfi értelmesebben is eltölthetné a szabadidejét (az öregszikért köszi, én 29 vagyok, de nem érzem magam öregnek :P).

de ne legyél féltékeny HP., mert akkor el fog hagyni. én is lájkolgatok képeket, férjem is (horribile dictu ellenkező neműekét is), ez nem ok a jelenetekre. azt meg, hogy kell-e Neked egy olyan gyerekes pasi, aki ezzel tölti az idejét, Neked kell eldöntened.

2011. máj. 17. 18:59
 2/14 anonim ***** válasza:
80%

Azzal nem is lenne baj, hogy nem tesz ki közös képet és családi állapotot, mert sok ismerősöm van így, de ellentmond az, hogy ő egész nap rajta lóg. Az ismerősök tudom, hogy azért nem teszik ki, mert mi köze ahhoz másnak és nekik nem fontos ennyire jelen lenni a neten.

A barátod viszont tutira azért nem teszi ki, hogy ne derüljön ki, így flörtölgethessen nyugodtan a neten. :( Nem azt mondom, hogy ez ugyanaz, mint a valóságban csajozni, de én ártatlan kis dolognak sem mondanám, biztos, hogy baromira idegesítene, ha ezt csinálná a párom.

Igen, jól gondolod, azt akarja látni, hogy még mindig menő, fiatal pasi, bár nem látom be, ha más lányoknak teszi az agyát, attól ő miért jó? A lányok őt dicsérik ott?

Én baromi megalázónak érezném ezt... Hidd el, nem te túlzod el, eldöntheti, hogy neten akar csajozni, vagy a saját párjával törődni.

2011. máj. 17. 18:59
 3/14 anonim ***** válasza:
81%

Szerintem jelöld be te őt, hogy kapcsolatban vagytok, irogass az üzenőfalára, hogy szeretlek édes és hasonlókat. Akkor a csajok is tudni fogják mi a helyzet. Esetleg tölts fel az üzenőfalára közös képeket.

Ha ez nem zavarja majd őt, akkor nincs gond :)

Ha törli a bejegyzéseid, akkor dobhatod, mert már valaki mást keres, csak még nem talált.

2011. máj. 17. 19:02
 4/14 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat! A visszajelzést ugy értettem hogy persze, állandóan irogatnak neki az ő képeinél is rengeteg hozzászólás és látom rajta, hogy ez jól esik neki! Én meg ezt rendkívül gyerekes dolognak látom!

Utolsó, köszi a tippet, de ez nem az én stílusom!

2011. máj. 17. 19:06
 5/14 anonim ***** válasza:
76%
Az utsónak teljesen igaza van! Nagyon jó teszt, ha megosztasz egy-két közös képet valami felirattal, amiből mindenki látja, hogy együtt vagytok. Ha kiborul rajta, nem "lájkolja", akkor tuti mást keres. :(
2011. máj. 17. 19:06
 6/14 anonim ***** válasza:
87%
Csinàld azt, amit, õ hiszen megengedte neked. Talàn észbekap. Csak az a bibi, hogy egy okos ember butasàgokat nem utànoz. Jàtszd el, hogy màr nem érdekel a pasid, mert ha rimànkodsz neki,annàl jobban csinàlja.
2011. máj. 17. 19:08
 7/14 anonim ***** válasza:
76%

én hónapokig összejártam egy férjjel, aki ugyanezeket a tüneteket produkálta... :)

nem biztos hogy te párod is megcsal, de a helyedben utánnajárnék.

2011. máj. 17. 19:08
 8/14 A kérdező kommentje:

Az, hogy nincs kint hogy kapcsolatba van, meg nincs közös kép az annyira nem zavar! (Mert nálam sincs, sztem az nem mindenkire tartozik, meg hogy teleírjam az üzifalát csöpögős dolgokkal, hát inkább nem):)

Ami zavar, hogy minden szabadidejét a neten tölti az állandó új ismerősök, az állandó kommentek és lájkok!

2011. máj. 17. 19:10
 9/14 napietus ***** válasza:
Te mivel töltöd a szabadidődet? lehet, hogy többet kéne foglalkoznod a saját hobbiddal, többet eljárni sportolni, vagy amit szoktál, lehet neki is leesne, hogy nem a facebookból áll a világ...
2011. máj. 17. 19:13
 10/14 anonim ***** válasza:
72%

Legalább kitehetné hogy kapcsolatba, nem kell feltétlen hogy kivel, de ez tényleg olyan mintha nem akarná hogy lássák, és így flörtölhessen. Amúgy mennyi ideje vagytok együtt?

Én tuti hogy a nyakralépnek...

Elég határozott vagyok (a lovaglás kiskoromtól fegyelemre és tiszteletre nevelt:)) vannak elvárásaim, nő vagyok, tartásom - így is kezeljenek. A párommal szemben is vannak elvárásaim, neki is és ha én meg tudok felelni akkor ő is.

Amúgy a határozott szó sokban segít, persze ha nekem is valami fáj akkor igenis tudok "jelezni".

2011. máj. 17. 19:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!