Nem értem miért csinálja ezt a párom! Vélemények?
Utolsó vagyok: mindenki vágyik az elismerésre, de egyáltalán nem mindegy milyen formában kapja meg... főleg nem így... ez csak egy virtuális világ..
de add meg neki te a legtöbbet, de azt is tedd szóvá ha valami nem tetszik! Ezen van a hangsúly!
Rittyentsd ki magad, és amikor épp a gép előtt ül hívd fel magadra a figyelmet. Ha képes eljönni a géptől akkor csak egy baromi rossz szokása van, lehet hogy függő is :S
Én viszonyleg kevés időt töltök a gép elött! Valahogy nem vonz, mostanában rászokott, hogy még egy-egy randit is facebookon beszélünk meg, szóval már kezd az agyamra menni a hülyeségeivel!
Az, hogy megcsalna, új partnert keresne azt nem gondolnám! Tudom hogy szeret és tudom, hogy nem kell neki más! ÉS nagyon jól tudja, hogy nálam nincs második esély, ha megcsalna ha okot adna rá, hogy ne bízzak benne részemről mindennek vége!
Én folyamatosan sportolni járok, de ő is szóval ezzel nincs gond! De az hogy mondjuk a vasárnap d.u. programunk az hogy ő egész délután gépezik én meg csináljak amit akarok hát az eléggé kiborító! Kezdem magam elhanyagoltnak érezni!
Utolsó: Vannak elvárásaim férfiakkal szembe, férfi ismerőseim szerint még soha nem találkoztak ennyire büszke, és akaratos nővel szal gondolhatod, hogy hogy esik ez nekem!
De nála meg azt érezm hogy nem vesz komolyan, eleve nem érti miért "tulzom" el a dolgot és nem veszi komolyan hogy ebből nagyobb konfliktusaink/problémáink is lehetnek!
Legyél is büszke!!! Egy igazi nő nem árulja el magát, nem kuncsorog a pasijáért!
Ne féltékenykedj, hülyeség és nem is éri meg, mert magadat teszed így le!
Tegyél ki magadról csinos (nem szexi) képeket, véletlenül se írj ki vagy utalj arra h van párkapcsolatod!!!
Kezd el a pasiismerőseid képét lájkolni! Nem kell mindig, csak néha-néha, főleg ha van ami tetszik, vagy szólj hozzá!
Nekem gyanús a pasid, aki "ribanc" volt fiatalon, az benne van a vérében később is... a népszerű pasiknak ez az átka. Hiúak és még mindig flörtölget nőkkel, mert egy felfújt beképzelt páva. Ezért sem tudja feldolgozni h öregszik, mert k*rva hiú!
Flörtölgess te is fiúkkal, lehet hogy még találsz olyan férfit is, aki nem ilyen komolytalan és hiú mint ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!