Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Helyes volt ez?

Helyes volt ez?

Figyelt kérdés
Anyosom megakart köszönteni a névnapomon. Telefonált otthon e vagyok de én nem tartozkodtam otthon mert fontos dolgom akadt.De nem is készültem nem vártam senkit. mondtam nem vagyok otthon azt mondja jol van. Nem merültem bele a beszélgetésbe nem mondtam hol vagyok mikor megyek haza. Ez baja lett. Mert nem fogadtam . Nem mondtam neki mikor jöhet.De nem is voltam otthon egész nap. A csokit amit szánt nekem oda edta egy családtagnak és ezt nekem meg is mondta. Rosszul esett. De én vagyok a bünös ö szerinte.
2012. szept. 3. 07:54
 1/6 anonim ***** válasza:
Ebből miért kell ilyen ügyet csinálni? Nem voltál otthon, ez van. Gyanítom, hogy felnőtt, önálló ember vagy, a te dolgod, hogy mikor hol vagy.
2012. szept. 3. 08:00
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
jajj már:)majd megnyugszik....
2012. szept. 3. 08:02
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Senkinek nem kell magyarázkodnod róla,mikor hová mész, ne csinálj ebből ekkora ügyet. Ezen mi esett rosszul? Miért kell drámát csinálni a semmiből? Komolyan mondom...
2012. szept. 3. 08:15
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó!ott a pont
2012. szept. 3. 08:25
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy kurtán-furcsán válaszoltál neki, mivel sok dolgod volt és ezt általában kihallani, ha a másik így fogadja a telefont. Az is lehet, hogy ő ezt tovább kombinálta... minden esetre nem ismer Téged eléggé,mert ha biztos lenne benne, hogy kedveled, akkor egy ilyen esettől nem fékezne be ekkorát...

Az, hogy a csokit másnak adta, számomra elég ijesztő... nem egy egészséges reakció, szóval vsz. nem olyan könnyű vele felhőtlen kapcsolatot kiépíteni.

De azért megpróbálni érdemes lehet:)

2012. szept. 3. 08:27
 6/6 mustafa33 ***** válasza:
Most neked van bajod vagy neki? Nem voltál otthon, de nem beszélted meg. Ha neked ez így volt jó, akkor jó, a csokit másnak adta, de mit csinált volna vele? esetleg megeszi maga. De akkor most a csokit sajnálod :o ?
2012. szept. 6. 04:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!