Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Mit gondoltok ezekről a nevekről?

Mit gondoltok ezekről a nevekről?

Figyelt kérdés

lány:Mirjam,Sára

fiú:Odin,Gergő

szerintetek passzolnak?

egy különleges és egy másik név,ha az elsőt nem szeretné :)

2012. aug. 26. 02:38
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
A Hunor és Ráhel sokkal jobb szerintem! :))
2012. aug. 27. 12:33
 22/25 anonim ***** válasza:
30%

Jelzem, bennem nincsenek előítéletek, de ismerem a magyar mentalitást...

Mirjam és Sára, valamint a később felhozott Ráhel általában zsidó származású lányok nevei, a Hunor viszont határozottan "jobbikos", nagymagyar, zsidóellenes. Szóval gondolj bele, hogy a gyereked neve alapján nem csak őt, hanem TÉGED és a családodat hogyan fognak megítélni majd, mert bizony ez a valóság, ilyenek az emberek...

2012. aug. 27. 16:07
 23/25 anonim válasza:
Mirjam, Sára off. Valami jó kis nevet keressetek. Xénia, i like it! ;)
2012. szept. 15. 04:27
 24/25 merci93 ***** válasza:

szerintem meg szimplán hallgass magadra! csak az a lényeg hogy neked tetszenek e ezek a nevek. minden embernek más az izlése! persze véleményt lehet kérni, de semmi esetre sem a sok negativ vélemény alapján dönts, hanem ugy ahogy a szíved diktálja.

amugy sztem az Odin nagyon szép név, és a Mirjam és a Sára sem rossz bár nekem nem tartoznak a kedvenceim közé. nekem az Odett meg a Natália.... én inkább a különlegesebb neveket részesítem elönyben, de most ez az Odin nekem nagyon megtetszett:)

2012. szept. 22. 22:39
 25/25 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :) A Xénia név nagyon nem tetszik,sőt..:S
2012. szept. 22. 23:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!