Mit gondoltok ezekről a nevekről?
lány:Mirjam,Sára
fiú:Odin,Gergő
szerintetek passzolnak?
egy különleges és egy másik név,ha az elsőt nem szeretné :)
A Mirjamot éveken át fiú névnek hittem.A Sára meg olyan "lejárt".Szép meg minden,de ki ad manapság ilyet a gyerekének?Nekem a best lány név a Fédra.Szerintem különleges is és szép is. :)
Fiú neveknél a Gergő oké,de az Odin az hasonlít az Odett becézéséhez,az meg ugye lány név.
Amúgy meg tökmindegy milyen különleges nevet akarsz a gyerekednek,mindenből csinálnak gúnynevet.
6:47-es!
mert a mai fiatalok, azt csinálják hogy ha van egy társaság és beszélnek róla és nem akarják hogy levágja hogy róla van szó akkor olyanokat mondnak hogy ( nézd! jön odi) meg ilyenek
Köszönöm a válaszokat!
Miért lenne tucatnév?Én még egy Odinnal sem találkoztam,Mirjammal is csak eggyel.
A Sára név nem rossz, a Mirjam nem tetszik.
Fiúból a Gergő egy tök normális név, de az Odin, az mi??? :)) Esetleg úgy passzolna, hogy Odin Thor... :D Szerintem egy kicsit nevetséges egy viking istenről elnevezni egy gyereket.
Odin? Ennyi erővel nevezhetnéd Thornak is. a Gergő meg olyan kis nyomi név.
Mirjam nem elég nőies, a Sára pedig parasztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!