Ciki dolog otthon a pucérkodás? Kinél hogy van ez otthon a családban?
Ahogy végig olvastam a válaszokat elcsodálkoztam, senki nem ismeri a fürdőköntös nevű ruhadarabot?
Az utolsó hozzászóló említette meg egyedül hogy magára teker egy törölközőt.
Akik azt írták: nem szeretnek meztelenkedni de mégis ezért-azért kirohangálnak a fürdőszobából ilyen olyan indokkal.
Ha én be megyek a fürdőbe és amit le veszek nem akarom újra felvenni -mert az már szennyes- magammal viszem a váltást vagy a törölközőben közlekedem.
Kissé álszentnek tűnik a dolog???!
Mi egyébként nem meztelenkedünk és ez nem vallás vagy szégyenlősség függvénye. Ami intim az maradjon mindenkinek a sajátja, és be tartjuk a másik méltóságára vonatkozó
határokat. A párommal persze együtt is fürödtem amíg nem voltak gyerekek és ha egyik sincs otthon -nyaralás vagy nagyszülőknél vannak- lengébben vagyunk. Leülni én sem szeretek pucéran mert nem tartom higénikusnak.
Aludni boxerben szoktam de ebben a melegben van hogy csak egy nyirkos törölköző van rajtam. Ilyenkor bezárom a szoba ajtónkat éjszakára ne hogy ránk nyissanak a gyerekek. Szerintem tekintély romboló ha a gyerekeim látják a szüleiket meztelenül. Mi már nem vagyunk olyan nézni valóak a fiatalság szemében, mint a velük azonos korú szép testűek. Mi már csak ruhában vagyunk mutatósak, érdekesek.
igen, szoktam néha, hiszen az én otthonom, azt csinálok benne, amit akarok, amíg másoknak nem fáj...
ha meg fáj valakinek, akkor ne járkáljon fel hozzám
Anya-apa 45 éves , bátyám 24 ,nővérem 22 én pedig 14.
Nem szokásunk nudizni ,a bátyám mindig normál ruhában van , a nővéremnek és nekem általában póló+melltartó kombó szokott lenni itthon, apa szokott még alsónadrágban mászkálni , ami rohadt ciki ha átjönnek a haverjaid . :D
29/29 Ezt neked írom!
Én is apa vagyok, ás többek között van lányom is. Ha átjön valaki a gyerekeim haverjai közül, esetleg barátnő, már nem flangálok fürdőgatyában sem, ha nem felveszek valami lenge rövid gatyát mert nem akarom leégetni a gyerekeimet.
Ez a minimum amit értük tehetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!