Ciki dolog otthon a pucérkodás? Kinél hogy van ez otthon a családban?
Én nem szeretek meztelenkedni. Anyukám mániásan rohangál bugyiban meg melltartóban ha csak a család van itthon. Nekem már néha ez is sok. Ha csak párommal vagyunk kettesben, ő gyakran rohangál pucéran, ami engem idegesit, és el is jutottam arra a pontra, hogy annyira természetes a látványa, hogy már nem hoz lázba, ha meglátam meztelenül ( pedig régebben elég volt meglátnom, és kész voltam :D)
DE! Barátnőm panaszkodott, hogy anyósáéknál ez teljesen természetes. Anyós meztelenül flangál akkor is, amikor ő ott van. Náluk annyira természetes, hogy bejártak a fürdőbe amikor a barátnőm meg a párja tusoltak, v az anyuka bement, amikor a 25 éves fia a nagydolgát végezte...szerintem ez már túl sok.
Szülők előtt felnőttként már nem meztelenkednék.
Egyébként pedig 2 okból nem járkálnék meztelenül a lakásban.
1., belátni, egymás torkában vannak a panelok, nem örülnék neki, ha meglátnának, így ritkán, villámgyorsan, magamat takarva szoktam néha meztelennül kiosonni.
2., Az, hogy pl. leüljek arra a székre bugyi nélkül, amire előző nap az utcai nadrágomban ültem, kizárt. Nem túl higiénikus. Arról nem beszélve, hogy van egy kutyánk is, bármennyit takarít az ember, azért találni szőrt...
Csakis párom előtt, vagy egyedül vagyok meztelen.
Ha lesz gyerek, előtte nem leszek az.
nálunk sosem volt divat. még a legnagyobb melegben is volt rajtunk legalább egy bugyi és ujjatlan pamuthálóigszerű cucc :D
a fiúkon meg boxer minimum.
egyrészt így higiénikus, másrészt meg senki sem kíváncsi a másik himbálózó testrészeire :D
néha fürdés előtt-után pucéran körbefutok a lakásban, mert keresek valamit, ami azzzzonnnal kell :) de amúgy nem, mert akkor folyamatosan merevedése lenne szegény uramnak :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!