Mi a véleményetek a Richárd és Arnold névről?
Figyelt kérdés
2012. aug. 18. 14:50
21/25 anonim válasza:
Mindkettőt magyartalannak találom. Nem különösebben tetszik egyik se. A gyerekeimnet biztosan nem nevezném így. Ha feltétlenül e két név közül kéne választani, a Richárd jobban tetszik, mint az Arnold. A Richárd kicsit előkelőnek hat nekem. Az Arnold hihetetlenül bénán hangzik. Bármelyik eszembe jutó családnevet elé téve borzasztó hatást érek el... Egyébként hogy lehet becézni? Legelső találkozásom a névvel egy mesebeli szereplő személyében volt. Lehet, hogy részben ez a társítás jut róla eszembe. A másik a Schwarzenegger.
Bocsáss meg a hosszú, negatív véleményem kifejtése miatt, ha esetleg megbántottalak volna vele.
22/25 anonim válasza:
Az Arnold kicsit szerintem modernebb hangzású és nagyon tetszik. A Richárd nekem annyira nem tetszik, de ezt a nevet sokkal többen ismerik és ez talán kis elônnyel járhat.
23/25 anonim válasza:
nevezd Áronnak az bibliai szép a jelentése is! és engem is úgy hívnak! :D
24/25 Pub válasza:
mindketto tetszik, mindkettot ki fogjak tudni ejteni kulfoldon is
25/25 anonim válasza:
Én Arnold vagyok. :D Amúgy szerintem a Richárd jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!