Mi a véleményetek a Richárd és Arnold névről?
Figyelt kérdés
2012. aug. 18. 14:50
11/25 anonim válasza:
Nekem mindkettő tetszik, főleg a Richárd :). Nemzetközi.
12/25 anonim válasza:
A Richárd jó név de az Arnold olyan nyomi...
13/25 anonim válasza:
A Richárd szerintem borzalmas név, a Ricsi becézés is szörnyű. Egyáltalán nem magyaros, és nem cseng jól egy magyar embernek sem.
Az Arnold viszont tetszik, szerintem sokkal magyarosabb a hangzása, nem is túl gyakori.
14/25 anonim válasza:
Nekem a Richárd tetszik, az Arnold nem annyira.
15/25 sZamu válasza:
Az Arnold nekem olyan mint a Lotár, egy bizonyos személy jut róla eszembe (a gyúrós meg a focista). A Richárddal meg valami nem stimmel, mindig volt egy olyan érzésem hogy Ricsárdnak kellene ejteni. Ha viszont Rihárdnak ejtjük, akkor nem tudom miért nem Rihinek becézzük, miért Ricsinek:)
16/25 anonim válasza:
Az szjg-ben Arnold okos gyerek, Ricsi meg a 2. legmenőbb srác...
Richárd jelentése: kemény, uralkodó
Arnold jelentése: hatalmas mint egy sas
ööö kicsit furin hangzanak, de ha ez segít valamit...
Inkább a Ricsi
17/25 anonim válasza:
Nekem van egy Richárd nevű osztálytársam.. de most nem ez a lényeg. Nekem a Richárd egyértelműen jobban tetszik mint az Arnold. Nekem az Arnold név olyan régies. :)
18/25 anonim válasza:
Nekem az Arnold az egyik kedvenc nevem, szerintem nagyon szép!!! <3 A Richárd annyira nem tetszik...
19/25 Morpheus RexXx válasza:
Ha hiszel (ha nem akkor is létező) a név hatásának a személyiség fejlődésre, akkor mind2 problémás.. főleg ha rák jegyűek lesznek. :))
20/25 zolizoli70 válasza:
Én ismerek mindkét nevű embert, és aranyos, jóindulatú emberek. Nekem mindkettő pozitív érzést ad. Bár a gyerekemet nem nevezném így. (Ja, mert 3 lányom van)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!