Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Mit csináltok ha rátok erőszak...

Mit csináltok ha rátok erőszakolja a hanyagabb munkát szülőtök?

Figyelt kérdés
Egyik szülőm takarító, mégis itthol szalad amúgy a ház. Én nem lakok itthol, de amikor hazajövök, mikor megjön a munkából nekem mondja, hogy nem csinálok semmit a ház körül, meg ilyenek. Ha felsepreget sokszor csak egy sarokba sepri a port, meg ilyesmit... tegnap mondta, hogy mérjem le az egy fakonténernyi fabrikettet, vödörbe rakva, és egy mérleggel. Én másképp akartam, és már jött a beszéddel, hogy "akkor ne csinálj semmit, apád is ilyen volt, stb stb..... elég nehéz eset, amikor egyik fia dolgozik a másik a rossz, amikor az nem akkor az amelyik igen... vagy nemrég "jobb lett volna, ha szakmát tanultál volna. sok röhög a markába, a munkaügyi álltal kitanulnak szakmát, kapják a 60 ezret és röhögnek" Tényleg azt gondolja, hogy legtöbbje ér is valamit azzal? Arrafel mondja, hogy a második diplomát csinálom ezt már költségesen, és hogy nincs melóm, ezzel rugdos belém. De ennek mi értelme van? Saját magánéleti dolgait is ránkkeni. Ő talál mindig iszákosokat, utána meg minket zavargat. Az a bosszantó, hogy már harminc felé közeledünk de még mindig azt hiszi, hogy úgy beszélhet mint egy tizenévessel aki még rá van utalva. Mit szóltok?
2012. júl. 27. 09:03
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Mi az az itthol?

Megannyi kínzó kérdés...

2012. júl. 27. 09:59
 12/15 A kérdező kommentje:

Tizesnek és aki a kérdésre válaszolt köszi.

Vegyétek már észre, hogy a 19 megyénkben másképp beszélnek, másképp fogalmaznak. Ez nem egy regényíró fórum, nem akarok mindent részletében leírni, úgyhogy hagyjuk már ezt a "kétlem, hogy második diplomádat szerzed....." mert ez butaság. nekem többet számít, hogy az elismert tanárok mit gondolnak rólam, mint ez, hogy két mondatom után mit gondol valaki... amúgy közelít a hatvanhoz, sőt ő kedélyjavítókat és nyugtatót is szed sajnos. az, hogy iszákosokat talál arra értettem, hogy harmadik férje is ivott, ez amolyan pszicholűógiai dolog, ebben érzi magát biztosnságban, vagy hogy fogalmazzák meg ezt a pszichológián. szóval ez létező dolog, csak nem kéne másra is ráfordítania szerintem saját nyomorúságát ahogy más is fogalmazott.

2012. júl. 27. 10:06
 13/15 A kérdező kommentje:
Egyre nem válaszoltam bocsi: A hanyagra arra értem, hogy én legalábbis ha valamit csinálok normálisan, nem csak hogy épp, hogy belekezdek, és lesz valahogy, hanem befejezem,normálisan megcsinálom. Kaptam már meg volt barátnőmtől is, nagyobb veszekedésnél, hogy "nálatok meg takarítanom kellett a mocskos ajtótokat" mert ugye kérdezte, hogy segíthet e valamit, anyu meg kezébe nyomott egy rongyot... mondjuk ez a másik a tipikus azt hiszi, hogy a gyereke társa neki köteles segíteni.... Amúgy a melóhelyen elismerik, csak ne csinálja már itthol az eszét mikor ezer és ezer dolgot nem vágtunk a fejéhez amivel ártott nekünk lelkileg az évek során.....
2012. júl. 27. 10:16
 14/15 anonim ***** válasza:
54%
Melyik egyetemre jársz??????????
2012. júl. 27. 12:44
 15/15 A kérdező kommentje:
Nézd! Itt általában fedve szeretnek maradni az emberek. Sosem lehet tudni, hogy ki ismer rá a másikra. Most hagy ne írjam már be, és NEM arról van szó, hogy ha már egyetem csak én járhatok oda más senki, hanem pár összefüggést már leírtam, és nem akarom, hogy összeálljon esetleg valamelyik ismerősöm előtt a kép. És ez nem is igazán fontos, ugyanis nem ez volta kérdésem. Bocs.
2012. júl. 27. 13:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!