Hogy sajálhat egy anya ennyire mindent a gyerekétől és az unokájától?
Ha korábban normális volt a viszonyotok, kérdezd meg tőle, hogy mivel bántottátok meg. Egyértelműen "büntet", primitív módon (amiből úgy gondolom, hogy igazából maga is szégyenli).
És eszedbe ne jusson számon kérni a pénzt. Arra költi, amire akarja. Normális esetben természetesen rátok is. De neki valami baja van. Legyen az a fontos, hogy mi a problémája. Így esetleg megoldódhatnak a dolgok. Ha nem akkor sem lesz rossz a lelkiismereted.
Nálam hasonló a helyzet, én is egyedüli "gyerek" vagyok.
Soha , sehogy nem voltam megfelelő.Ha nem ettem, az volt a baj, ha ettem, akkor meg az.
Ha otthon ülő voltam, az volt a baj, ha csavarogtam, akkor meg az.
Bárki, bármire megkéri anyámat, ő azonnal ugrik zok szó nélkül.De ha én kérem valamire, akkor többnyire úgy teljesíti(már, ha teljesíti egyáltalán) a kérésemet, mintha a fogát húznák.És persze nálam mindenki különb.Én meg egy életképtelen aljas disznó vagyok.És akkor csodálkozik, hogy megromlott a kapcsolatunk.Én tudnám őt szeretni, de ahhoz neki is másként kellene viselkednie.
Nem értem az ilyen anyákat.Pláne így nem , hogy egyetlen gyermeke van, de azt sem tudja igazán elfogadni.Nekem is van gyerekem, de tőlem idegen ez a viselkedés.
Én is örülnék, ha valaki adna rá magyarázatot.
Anyukád valószínűleg egy egoista aki most megbüntet azért amiért nem követted a "tanácsait" vakon.
Ez örömet okoz az egónak, amikor szenvedni látunk másokat aki nem hallgatott ránk, ilyenkor minél jobban szenved a másik annál jobban nő az egó és örömködik hogy "igaza volt".
Sajnos nem sokat tudsz vele kezdeni, ha sikerül talpraállnod (remélem minél hamarabb összejön nektek) akkor szakíts meg vele minden kapcsolatot mert az ilyen család csak megmérgezi az életedet.
Atya isten!!!!!Elképzelni sem tudom, hogy hogy lehet egy szülő ilyen a gyerekével.Teljesen mindegy, hogy tett e valami rosszat a gyerek vagy nem.......akkor is a gyereke!!!!!!Na és az, hogy a volt vejét "isteníti"... na hét erre én tuti azt mondanám, hogy kezit csókolom!!!!!Én tuti nem tűrném ezt,nem sokáig mondhatná, hogy van lánya!!!!Mert nem hallana felőlem semmit.Olyan messze mennék tőle,hogy mástól se tudjon meg rólunk semmit.
Sajnállak, hogy ilyen a kapcsolatod az anyukáddal,de én nem szentelnék rá 1 percet sem ennyi év erölködés után.(mert gondolom próbálkoztál eleget, hogy jobb legyen a kapcsolatotok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!