Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Vehetünk lakást a lányunk nevére?

Vehetünk lakást a lányunk nevére?

Figyelt kérdés

Venni szeretnénk egy lakást, de a lányunk nevére.

A bökkenő az, hogy 1 éves lesz 2 hét múlva.

2012. jún. 28. 12:41
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
67%
Azt a pénzt inkább aranyba fektessétek, mert az a ház 17 év alatt romlik, veszít az értékéből, és költeni is kell rá állandóan, ráadásul a lányodnak is csak nyűg lesz, hogy vevőt kell rá találni, miközben ki tudja milyen az ingatlanpiac. Az arany értékálló, és azt vesz a pénzből amit akar.
2012. jún. 28. 13:41
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképpen a saját nevetekre vegyétek,mert ha a lányotok nevére veszitek,ő később nem igényelhet szocpolt és semmilyen kedvezményt semmihez!
2012. jún. 28. 15:29
 13/15 anonim ***** válasza:
74%

én kaptam lakást 8 évesen, azóta megvan, soha nem akartuk eladni. ki volt adva, most a párommal élünk benne.

persze 95ben még máshogy néztek ki a törvények mint most.

ha tuti, h nem akarjátok eladni később sem, és jó környéken meg tudtok csípni egy elfogadható állapotú lakást, akkor mindenképp érdemes.

egy lakás örök érték, fontos, hogy az embernek legyen egy biztos pont az életében.

2012. jún. 28. 15:56
 14/15 anonim ***** válasza:
szerintem meghatalmazott helyett kedvezményezett akart lenni :D
2012. jún. 28. 22:45
 15/15 anonim ***** válasza:
Én is a nevemre iratnám (isten ments) történik veletek valami akkor is a lányod örökli. Később ha lesz még egy gyereketek? Nem tudom igazságtalannak érezném...
2012. jún. 29. 06:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!