Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Nagy genyóság lenne a részemrő...

Nagy genyóság lenne a részemről, ha kitörölném az anyámat s testvéreimet facebookról?!

Figyelt kérdés

Nem, nem vagyok tinédzser, "érett nő" vagyok.. :P

Már többször írtam ki kérdést, h most nekem van igazam, avagy Az anyámnak. (nem válaszolnak, állandó vita van, én külföldön, ők le se tojnak stb..)

Szóval szeretném kirakni őket facebookról, mert igazából semmire ... az ég egy adta világon semmire nem reagálnak. Van kint a páromról és rólam egy csomó fotó, most jön a nyelvvizsgám, arra sem reagáltak, írtam a hugomnak emailt, arra sincs semmi, anyám sem reagál... SEMMIT nem tudok.

Arra is gondoltam, hogy utána letiltom őket.... és akkor még megtalálni sem tudnak, max telefonon.

Viszont a párom meg szeretné őket megismerni, ha majd hazamegyünk látogatóba, de én már ott tartok, h letagadom őket, vagy énnemtudom, mert TÉNYLEG tojnak a fejemre!

Sosem volt jó viszonyom az anyámmal, mindig csak a bátyám a bátyám (na az sem áll velem szóba, mert abból egy egoista állat lett).... Itt vagyok kint Németben, dolgozom, sorra jutok előbbrébb, h idekint ragadjak (aminek rettenetesen örülök), az anyám még annyit sem böffent ide, h ügyes vagy kislányom! Az viszont megy neki, h mikor a Párom szüleinél voltunk, és a tengerről posztoltam képet, akkor ott kuncsorgott, h azért meghívhatnám őt is oda, az épp aktuális párjával..... -.-"

Szerintem ez a legnagyobb bunkóság, h mindig csak az érdekeit nézi, de egy jó szót nem képes mondani rám. A hugom detto, anyám adja alá a lovat, párja van ( a hugom még nincs 18 sem, bőven nincs), de már akkora arca van, hogy idáig látom! Ha meg írok neki, akkor "ok", "semmi", a válasz, most már ott tartunk, h nem is válaszol.

A bátyám nem hajlandó a visszaigazolást elfogadni, a levelekre válaszolni, a bnője detto, mert az is fennthordja az orrát! (Volt egy vitánk velük, mikor is ugyanazt mondtam, mint anya, ebből oltári balhé kerekedett, anya kimosta magát, engem meg otthagyott, és azóta irtózatosan fújnak rám)

De anyám exét, - akit utálok mint a ... - vissza kellett igazolnom, mert már RÁM ÍRT, hogy miért nem az ismerősöm?!

Olyan szívesen hajítanék ki mindenkit a búúús francba, de mégis ez az arany szívem azt mondja, h mégis csak a családom!

--- de ha egyszer nem is foglalkoznak velem!??!

A Nagynénémmel 11344566szorosan jobb a viszonyom! (Tényleg, lehet ezt vhogy megoldani, h a Nagynéném legyen az Anyám?)

*kifújja a levegőt*

Szerintetek töröljem őket?

2012. jún. 26. 15:36
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
sőt olyan is volt, h felhívtam telefonon őket, mert a páromnál lehet cseverészni, és el kell hogy higyjétek: A húgom, akivel igazából csak levelezni szoktunk, az annyira flegmán, és lerázósan beszélt velem, h kinyílt a bicska a zsebemben. A másik húgom (ja persze, van egy másik is, csak sikeresen nem derül ki a szövegből), az meg totál el van tűnve. Ő végképp nem válaszol semmire. No, a telefont mondtam, adjátok neki oda... "hagyjál, aludni akarok" jött a válasz... kb egy éve nem beszéltem velük személyesen(!!!), mert mikor otthon voltam, ők nem voltak otthon, és mikor látogatóban voltam a múlt hónapban a nagyobbik húgom a megbeszélt találkát lemondta egy pitiáner hazugsággal, amibe később belesült!
2012. jún. 26. 16:00
 12/28 anonim ***** válasza:
24%

Érett nő? Aki a fb szerint él? Már ne haragudj, de ez, hogy "nem reagálnak a képeimre, brühühühü, na most jóóól kitörlöm őket, nesze, nesze!"

Ez mi? Ez maximum 12 éves korig tolerálható, utána nagy nevetéssel "jutalmazható"......Nektek rendes életetek is van, vagy Karácsonykor is mindenki otthon ül és küldtök egymásnak egy lájkot ajándékba?

Szülinapokon megbirizgáljátok egymást?

Egyszerűen elképesztő, hogy családok a facebook-on élnek...mintha a Sims-ből keltetek volna életre és egy vígjáték egy jelenetét olvastam volna. Inkább töröld magad arról a szarról, és menj át anyádhoz, és BESZÉLGESS vele a valóságos dimenzióban! Talán a családi életed is helyrejönne, ha nem a nyomorék fb előtt ülve próbálnál családi életet élne. Talán megoldódna a gondod, ha igazi emberként élnél, nem virtuálisként.

2012. jún. 26. 16:19
 13/28 anonim ***** válasza:
95%
Utolsó: Németországban él a kérdező, te hülye. Mi a bánat marad még a fb- n kívül. Esetleg telefon de hát az is aztán hú de személyes ugye?
2012. jún. 26. 16:24
 14/28 anonim ***** válasza:
0%
De ne haragudj, te hülye, ez megoldás? Hogy haragszik és kitörli fb-ról? Igen, a telefon sokkal személyesebb, mint ezek a sza.r közösségi oldalak, ahol egy családtag már azért is bepöccen, mert nem írtak kommentet a képeihez! Ez a mai világ, hogy nem felhívom, meg képeket küldök az anyámnak, hanem várom hogy lájkolja a netes fotómat és ha nem akkor berágok és törlöm az ismik közül? Neked se lehet sokkal több eszed, mint annak a rakás tininek akik kockulnak a fb előtt és az jelenti nekik az életet. Gratulálok.
2012. jún. 26. 16:26
 15/28 anonim ***** válasza:
25%
A kérdező letagadná az anyját, mert az nem kommentelte a legújabb fotóit? Ez hány éves korra vall? Nem több, mint 12-13...Én Amerikában is voltam egy ideig, mégsem fb-on tartottam a családommal a kapcsolatot, pont azért, mert rohadtul személytelen. Mert fb-on jelölgeti egymást boldog-boldogtalan..................................ha postán küld vagy e-mailen képeket akkor az valóban AZ ANYUKÁJÁNAK szól. Ha kiteszi közszemlére a netre, az nem. MElyik is a személyesebb?
2012. jún. 26. 16:28
 16/28 anonim ***** válasza:
78%
Te egyáltalán tudsz olvasni, vagy csak a szádat jártatod? ÉLŐBEN is leszarják a fejét, nem mennek el találkákra mindenféle hülye hazugságokat mondva, nem bátorítják semmivel sem szóban sem. Most itt nem az volt a kérdés, hogy a te nagyra becsült véleményed mi a facebookról, mert nem érdekli a bánatot sem.
2012. jún. 26. 16:30
 17/28 A kérdező kommentje:

Azért jó volt látni, h legalább van aki érti a problémámat.

Karácsonykor nem ülünk egy légtérben.

A képeket a "netre" azért vannak felrakva, h az ISMERŐSEIM, BARÁTAIM, SZERETTEIM lássák mi van velem, merre járok meg ilyesmi...

A facebookom titkosítva van (keresésnél nem találnak), az ismerőseim között csak ismerősök vannak, tehát nem ország-világ-boldog-boldogtalan látja

2012. jún. 26. 16:37
 18/28 A kérdező kommentje:

#15 most miért is küldjek neki naponta fotókat?! miért is kéne kinyomtatnom?! meg egyáltalán?! Mi a fenének küldjek NEKI bármit is, ha úgyis letolja magasról?!

S igen. Ha már távol vagyunk egymástól, szerintem elvárható, h mondjuk egy nyelvvizsgánál adjon egy "lájkot", h igen, láttam, sok sikert blabla...

Ah, s javítom magam. Lájkolt fotomat, amik a tengernél készültek. Aztán írt egy levelet, h meghívhatnám igazán! -.-

2012. jún. 26. 16:38
 19/28 anonim ***** válasza:
96%

Aki annyira érdeklődik irántad, az fb- n is kommentelne, nem kell ez a süket duma, hogy személytelen. Gondolom, nem most csalódsz bennük életedben először.

Aki még mindig nem fogja fel: A kérdező NEM lájkot várna, hanem bármilyen fajta érdeklődést a családjától. Ha nem a húga unott lerázós hangját kellene hallania a telefonban, amikor ő hívja őket, hogy megpróbáljon elegyedni, és érdekes, az anyja arra a képre tud kommentelni, ami a tengernél készült, hogy nyaralni vágyik...

Most már világos, vagy szótagoljam a sok fb- fikázó szemellenzős parasztnak?

2012. jún. 26. 16:42
 20/28 anonim ***** válasza:
37%

"De anyám exét, - akit utálok mint a ... - vissza kellett igazolnom, mert már RÁM ÍRT, hogy miért nem az ismerősöm?!"

Ezt nem értem... egyszer azt írod, hogy le se tojnak, utána meg, hogy szekálnak, miért nem igazolod vissza a volt pasiját...

Amúgy mi az, hogy "kellett"? Miért kellett volna visszajelölnöd, ha nem akarod?

(mellékesem jegyzem meg, ezt az egész Facebook-mizériát nevetségesnek tartom, akivel nem tudok személyesen beszélni, ott a telefon, vagy az msn)

2012. jún. 26. 17:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!