Szüleim szerint szánalmas vagyok?
Utolsó éves egyetemista vagyok, mellette dolgozok, még a régi kredites rendszerben kezdtem tanulmányaimat. Két évet csúsztam egy szigorlattal, és most mennék államvizsgázni. Azonban ma bejelentettem, hogy csak diplomámat szeretném megvédeni és novemberben pedig záróvizsgát tenni. Mert nem vagyok biztos a tudásomban, illetve a sorozatos szigorlat csúszások miatt egyáltalán nem érzem maganban az erőt arra, hogy meg legyen a diplomám.
Szüleim nagyon kiakadtak. Elég csúnya dolgokat vágtak a fejemhez. Nagyon rosszul érint. Apám szerint nekem soha nem lesz diplomám. De én mindent megteszek érte, csak egyszerűen olyan nagy mennyiségű anyagot kell feldolgozni, amit nekem kell frissítem, hogy az elmúlt két hét szabija és korábbi tanulás is kevés. Igy meg nem merek elmenni.
Most mi lesz? Nem merek majd az emberek szemébe nézni. Egy ócska embernek tartanak majd, aki még egy államvizsgát sem tud letenni 7 év alatt.
És nekem miben kellene megváltoznom. Egyszerűen kilátástalan a helyzetem.
Kérlek segítsetek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!