Most mit csináljak? Most már nem csak a család néz rám ferde szemmel.
Figyelt kérdés
Anyám úgy állította be az ismerőseinknek a legjobb barátnőmet mint rendes barátnőt (párt). Pedig nem vagyok leszbikus csak nincs barátom éppen. És még nem is volt, de az más tészta.
És itt vannak a vendégek, és úgy beszélnek rólam, mintha ez nálam már végleges lenne és kérdezik hogy hogy van meg mit csinál. Mivel nem neveznek meg konkrétan semmit, így nem is védekezhetek, mert csak célozgatnak.
Úgy felszedni meg nem akarok egy fiút hogy na most ő a barátom vége a találgatásoknak. Én úgy vagyok vele hogy majd lesz barátom ha az élet úgy hozza. Szeretnék persze, csak így nehéz hogy már előítéletesek is.
Mit csináljak? Engedjem el a fülem mellett a dolgokat?
2012. jún. 17. 19:14
11/11 anonim válasza:
Szerintem kérdezd meg mit gondolnak a barátnődről és ha vmi olyasmit mondanak mondd meg az igazat, amúgy rendeződött már?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!