Most mit csináljak? Most már nem csak a család néz rám ferde szemmel.
Anyám úgy állította be az ismerőseinknek a legjobb barátnőmet mint rendes barátnőt (párt). Pedig nem vagyok leszbikus csak nincs barátom éppen. És még nem is volt, de az más tészta.
És itt vannak a vendégek, és úgy beszélnek rólam, mintha ez nálam már végleges lenne és kérdezik hogy hogy van meg mit csinál. Mivel nem neveznek meg konkrétan semmit, így nem is védekezhetek, mert csak célozgatnak.
Úgy felszedni meg nem akarok egy fiút hogy na most ő a barátom vége a találgatásoknak. Én úgy vagyok vele hogy majd lesz barátom ha az élet úgy hozza. Szeretnék persze, csak így nehéz hogy már előítéletesek is.
Mit csináljak? Engedjem el a fülem mellett a dolgokat?
Igen, én is erre gondoltam, hogy mondd meg hogy jól van, örül a barátjának, az új fiújának, a régi fiújának... Mindegy, valami fiúnak.
Amúgy én meg olyan vagyok, hogy rákontráznék, tuti mondanék valami olyat, hogy elmegyünk külföldre és összeházasodunk, vagy a homlokomra tetováltatom a nevét... Aztán ha jól kiakadtak, akkor elmondanám, hogy kicsit el vannak tévedve.
Az egész abból indult hogy anyám meglátta hogy milyen előszeretettel ölelget engem a barátnőm. De csak kedvességből csinálta. És azóta eltelt pár év és az egész sztori elkezdett terjedni. És nincs barátja sajnos a barátnőmnek, nem is volt neki.
Én viszont már randizgattam csak ez elfelejtődött valahogy...
Hát ha nagyon rossz napom volna bedognék a közösbe egy olyat: Jaj anyu miért neveltél feministának most nem akarnak velem a pasik randizni. vagy: Anyu mindig elveszed a kedvem a pasiktól, hogy biztos nem vagyok senkinek se elég jó most olyan depi vagyok, hogy a barátnőm mindig vígasztal alaposan megvigasztal.
Had kapjon egykis feketelevest :D
Nekem sincs párom.
Suli riadt albérletben laktam évekig most hogy vége hazaköltöztem.Az akkori párommal megbeszéltük hogy távkapcsolatot nem szeretnénk.....
Mióta itthon élek megy a találgatás...és csk egy lapáttal rátett hogy pár randi meghívást vissza is utasítottam...(ez egy kis település) :D :)
Gyakorlatilag csak mosolygok az egészen.
Ne foglalkozz vele. Keresd az igazit. Éld az életedet. :)
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!