Számolj. 1 gyerekhez 2 ember kell, úgyhogy egyszerűen vissza lehet vezetni. Ettől függetlenül ez a poszt egy sz.r, már csak azért is, mert nincs olyan, hogy déd-déd szülő (azt hívják üknek, ük után jön a szép, utána meg már nem tudom hogy...). És azért az sem elhanyagolandó, hogy olyan szinten keveredik a vér 3-4 generáció után, hogy nem mutatható ki genetikailag rokoni kapcsolat.
2012. jún. 13. 10:49
2/5 anonim válasza:
Ez akkor lenne igy igaz, ha minden hazasparnak eleteben csak egyetlen gyereke lenne.
2012. jún. 13. 10:49
3/5 anonim válasza:
Ezen már én is gondolkodtam korábban, szerintem van benne valami. A kommentek is érdekesek, kérdezte ott valaki, hogy akkor miért nem vagyunk vér fertőzöttek? Erre írták válaszként, hogy Honnan tudjuk, hogy nem vagyunk azok? elég elgondolkodni azon a sok betegségen és születési rendellenességeken. Nem tudhatjuk, nem -e valami távoli rokonunkkal házasodtunk össze. Továbbá azon is el lehet gondolkodni, hogy régen még nem igazán utazgattak, meg költöztek ennyit az emberek, hosszú ideig csak a faluból, vagy legfeljebb a szomszéd faluból választottak párt, szóval nem igazán frissült a vér.
2012. jún. 13. 10:52
4/5 anonim válasza:
Egy fajba tartozunk és szerencsére csak fajon belül tudunk szaporodni, az meg ugyebár véges számú egyedet jelent itt a Földön, szóval nem nagy kunszt rájönni, hogy egészen egészen minimális szinten "rokonok" vagyunk. De én ezt a rokonsági fokot nem nevezném testvérnek. Van itt némi fogalomzavar és hiányosak a genetika ismeretek. A majmokkal is rokonok vagyunk, a genetikai állományunk 98%-ban azonos a csimpánzokéval, de senki nem mondja őket "testvéremnek". Valamilyen szinten meg minden létező élőlény a "testvérünk" ha ezt a logikát folytatjuk tovább, hiszen mindannyian egy icipici kis egysejtű közös őstől származunk. Ha meg a Bibliát vesszük alapul a hívők kedvéért, akkor ez nem is volt kérdés.
Nem tud meghatni ez a szöveg. Inkább az lep meg, hogy ezen még van aki csodálkozik.
2012. jún. 13. 11:09
5/5 anonim válasza:
a déd-déd szülő egyszerűen csak rossz fordítás az angolból (ott ugyanis nincs déd, ük meg szépapa meg ópapa hanem great great great grandfathers)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!