Amit a Da Vinci kód c. könyvben leírtak az igaz vagy csak kitaláció?
Kb. minden.
- az Opus Dei
- a Szent Grál
- Jézus és Mária Magdolna
... stb.
Ajánlom a Wikipédiát:
"a mű az írója szerint sem akar több lenni annál, mint ami: egyszerű, szórakoztató olvasmány, krimi"
Szerintem sok valóságalapja van. Ugye a ma ismert Biblia sem ennyi, rengeteg mindent kivettek belőle, énekeket, ódákat, történeteket, mert még vastagabb lenne. Na meg ez már több mint 2000 éves, tudjuk: messziről jött ember... :D
Vallásos vagyok, de ha nem lenne sok valóságalapja, akkor nem akarta volna betiltatni a Vatikán, hogy leadják a mozikban és kiadják a könyvet.
Engem mindig is érdekeltek az ilyen dolgok, ezért olvasok sok más könyvet is ami épp a Biblia leleplezéséről szól. Persze azt sem kell komolyan venni. Bármi is lesz velünk halálunk után, azt már nem tudjuk elmondani itt. Lehet mi is SIMS-ek vagyunk és más lények irányítanak minket! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!