Volt képzeletbeli barátotok gyerekkorotokban?
Ó értem. ^^ Mi a film címe? :D
Hát én néha már féltem tőlük, mert sokszor csak figyeltek és a tekintetük sokszor inkább megvető volt mint kedves, utána elmentek. Érdekes, hogy váltották egymást.
De én mondom csak érzetem mindezt, hús-vér valójában nem láttam őket soha és inkább én beszéltem hozzájuk, mert nem mindig álltak velem szóba. :)
Sokszor jelent meg nekem is az 'current love' képében. :D És ha egymás után 3-mat pislogtam eltűntek. xD De már tiszta vagyok. :P :D
nekem is volt! :)) több is... volt mikor egy egész családom volt, akivel egy szép nagy lakópark laktunk a legjobb barátnőmmel 1 emeleten... aztán egyik napról a másikra "eltűntek az életemből"...
majd volt mikor 1 kis városban éltem a képzeletbeli anyukámmal... de volt olyan is mikor felnőttként képzeltem el magam a gyerekeimmel, családommal...
de volt mikor csak 1 teljesen más családot képzeltem el magamnak és volt egy "barátnőm vagy ismerősöm" akinek elmeséltem a képzeletbeli családi történetem...
ők nem voltak mindig velem, csak amikor egyedül voltam és nem volt kivel megbeszélni a dolgaimat, akk mindig elképzeltem 1 szép családot ahol szívesen éltem volna... ez valszeg azért volt, mert gyerekként nagyon egyedül voltam, nem volt tesóm, a szüleim nem foglalkoztak velem, és csak 1-2 igazi barátom volt...
leírni nem tudom őket h milyenek voltak, mert nem jelentek meg előttem csak ott voltak velem...
Hé! Nekem aztán még szép, hogy VOLT...
Még saját világom is!
Ugyan régi kérdés, de hátha nézi még valaki.
Nekem volt, 3 is. Volt egy akkora bogár, mint a tenyerem negyede kb, színes volt, 3 részből állt a teste, a feje narancssàrga volt, a másik 2 része piros. Nem rendes bogarat kell elkèpzelni, hanem olyat, mintha egy mesèből vàgnànk ki egy karaktert. Amikor esett az eső mindig az esernyő tetejèn "napozott", és minden nap amikor iskolàba mentem a vàllamon ült és hallottuk egymás gondolatait, így beszélgettünk. Aztán lett egy felesège is, egy rózsaszín csiga, az is ilyen meseszerűen nézett ki, az volt az érdekessège, hogy volt két karja amit el tudott rejteni. Végül egy színes kakas is a barátom lett, ő egy kicsit bolond volt. De mindig a legelsőtől kértem mindenben segítséget. Mióta az eszemet tudom a bogár megvolt, és kb 6-7 évesen lett felesège, a kakas pedig kb 9-10 évesen jött és nagyon sokáig velem maradtak, kb 13 éves koromig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!